Het welkbekende Office 365.

24 januari 2020

Jouw Accountmanager

Een blog over Office 365, de beste Cloud constructie allertijden.

Office 365, wellicht heb je er al eens van gehoord of werk je er al een hele tijd mee.
In deze blog neem ik je graag mee naar de essentie van dit Microsoftproduct en ik zou zeggen: doe er je voordeel mee, het is tenslotte gratis informatie.

In den beginne, om precies te zijn 2010 kwam de bètaversie uit en die werd al (snel) gevolgd door de definitieve versie in 2011. Wat niet veel mensen weten is dat BPOS, ofwel: Microsoft Business Productivity Online Suite de voorganger is van Office 365. Natuurlijk was die alleen geschikt voor het ‘’lokale werken’’. Tegenwoordig is dat lokale werken veranderd in het ‘’werken in de Cloud’’ waarvoor dus Office 365 in het leven is geroepen.

Zwart-wit

Het is wat mij betreft een product dat best zwart-wit is. Je hebt gewoon een locatie met de applicaties die je nodig hebt en veel gebruikt, denk hierbij aan: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint Online. Kortom, de apps die voor jouw bedrijf en je collega’s van toepassing zijn.
Het is gebruiksvriendelijk, je kunt het naar je eigen zin indelen én het is ook nog eens snel.

Dankzij de verandering die we mogen doormaken in de Cloud is Office 365 hét softwarepakket als je met Windows 10 werkt. Werk je nog met Windows 7?
Wij helpen je graag met de upgrade naar Windows 10! Uiteraard is hier een mooi blog over geschreven, met een Glimlach :}

De Juridische en technische factoren van Office 365.

Sinds de AVG én de transitie naar de Cloud is het nog meer van belang dat je jouw data op de juiste manier managed. Dat geldt voor ons als Kemker ICT Groep natuurlijk net zo goed, we hebben klanten die bij ons dataopslag afkopen wat betekent dat wij het voor hen in beheer nemen. Dit kunnen we natuurlijk ook voor jou en je bedrijf doen. Gelukkig moet Microsoft Office 365 zich beroepen op de Data Loss Policy wat dus jouw Microsoft Cloudomgeving beschermt tegen datalekken en uiteraard de bescherming van je bedrijfsdata en gegevens, bij Microsoft gelukkig in goede handen.

Office 365 van Kemker ICT Groep.

Uiteraard leveren wij jouw Office 365, alle apps inbegrepen en vrijwel iedere licentie naar keuze.
We raden ondernemers uit het Midden en Klein Bedrijf vooral aan om aan de slag te gaan met Office 365 Business Premium of Office 365 E3 als er een server bij betrokken is. De meest gebruikte Office licentie voor zakelijk gebruik, ideaal voor je personeel, je workflow en dus ook je business.

Standaard inbegrepen bij Business Premium:
-Outlook
-Word
-Excel
-PowerPoint
-Access (alleen PC)

Standaard inbegrepen services:
-Exchange
-OneDrive
-SharePoint
-Teams

Over Teams gesproken, vergeet Skype For business en begin met Teams!
Dé meest ideale constructie om samen te werken met je ‘’team’’. Hierin kun je bestanden delen, samenwerken in documenten, verschillende teams aanmaken. Denk hierbij aan marketing, sales, administratie en daarin de juiste documenten delen en samenwerken met het desbetreffende team. Ook zit Skype er gewoon bij ingebouwd. Je kunt met iemand videobellen en tegelijk in hetzelfde document werken. Effectief, slim en handig.

Klik op de volgende link voor meer informatie over Office 365 van Kemker ICT Groep.

Bij Kemker ICT Groep werken we graag via Office 365 met een glimlach.

Doe jij met ons mee? :}

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures