Nieuws voor en door ICT

Belangrijk bericht voor alle ondernemers met een éénmanszaak.

10 januari 2020

Let op: dit is een blog die niet per se ICT gerelateerd is maar wel zeer relevante informatie van onze kant geschonken aan iedere ondernemer (met eenmanszaak) die dit leest!
Zo zijn we dan ook wel weer. Uiteraard geschreven met een Glimlach :}

Meer lezen

Een goede security is en blijft cruciaal.

16 december 2019

Op bovenstaande foto zie je een groot paleis genaamd: palacio de bellas artes, wat betekent: paleis voor de schone kunsten. Dit prachtige gebouw bevindt zich in Mexico-stad, Mexico.
En het is meteen het belangrijkste gebouw van heel Mexico-stad dus ga maar na hoe goed het beveiligd is.

Meer lezen

Microsoft tipt: stop met het gebruiken van Windows 7.

9 december 2019

Nog dik een maand en dan is het zover, dan stopt de officiële ondersteuning en updates voor Windows 7. Je hebt hem al door, Kemker ICT Groep raadt het je sterk af om deze versie van Windows nog te gebruiken. 

Meer lezen

Microsoft tipt: gebruik geen Internet Explorer meer.

29 november 2019

Je kent het vast nog wel, de browser van Microsoft: Internet Explorer, of misschien werk je er zelfs nog steeds mee. En dat heeft natuurlijk een reden, wist je dat IE zwaar verouderd is en daarmee ook heel erg onveilig is geworden?

Meer lezen

IPhone, IPad of Macbook nodig?

15 november 2019

Wij van Kemker ICT Groep leveren graag al jouw devices met een glimlach en daarom zijn we continue voor je aan de slag met de juiste oplossingen.
Zo geldt dat ook voor ons als serviceverlener van kwalitatieve Apple producten.

Meer lezen

Slim werken, het nieuwe werken van nu :}

07 november 2019

Eerder deze week waren wij op het ‘’worksmarter’’ event in de fabrique te Utrecht. Het was een dag vol inspiratie, workshops en relevante sprekers gefocust op het ‘’slimme’’ werken van nu. juist omdat we jouw ICT met een glimlach leveren willen dat dit voor zo slim mogelijk gebeurt!

Meer lezen

AVG/GDPR, er is voorbereiding vereist voor de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens.

06 november 2019

Automatisering en digitalisering maken het (bedrijfs)leven een stuk gemakkelijker. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Anderzijds brengt dit ook risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld op het vlak van security en privacy.

Meer lezen

De 10 belangrijkste trends in Backup en Disaster Recovery voor 2020!

06 november 2019

1. Einde aan ‘One-size-fits-all’ aanpak Veel van onze partners zijn gestandaardiseerd op één van onze backup en disaster recovery diensten. Dit betekent dat zij al hun klanten bedienen met dezelfde oplossing. We verwachten dat de behoeftes van klanten in...

Meer lezen

5 redenen waarom 5 dagen retentie echt te kort is!

06 november 2019

De woorden backup en retentie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de praktijk zie we echter dat veel klanten kiezen voor een retentie van slechts 5 dagen of soms minder. In dit artikel vind je 5 redenen waarom het ons advies is om te kiezen voor langere...

Meer lezen

Veel bedrijven hebben cybersecurity niet op orde

06 november 2019

Veel bedrijven hebben cybersecurity niet op orde “net als brandbeveiliging en inbraakbeveiliging moet ook cybersecurity gewoon worden”, dat stelt michel verhagen. Hij is programmamanager van het digital trust center (dtc). De risico’s...

Meer lezen

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring  |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand