Microsoft tipt: stop met het gebruiken van Windows 7

9 december  2019

Kemker ICT Groep legt je uit waarom :}  

Nog dik een maand en dan is het zover, dan stopt de officiële ondersteuning en updates voor Windows 7.
Je hebt hem al door, Kemker ICT Groep raadt het je sterk af om deze versie van Windows nog te gebruiken.

Ik hoor je al denken: wie gebruikt er nu nog Windows 7?
Geloof me, er zijn nog zat bedrijven die dit gebruiken, het werkt ook natuurlijk nog steeds prima, maar over 35 dagen dus niet meer. Dan heb je kans dat er geen goede security meer is, geen goede netwerkverbinding, en ook niet de juiste snelheid die je altijd was gewend. Je kunt het zien als een versleten auto waar écht een nieuwe motor in moet! Zo is het ook met deze nogal verouderde versie van Windows.

Terugkijkend was het misschien wel één van de beste Windows ooit.

Als we computerconsultant Jon Quain mochten geloven was Windows 7 het beste wat we ooit gezien hadden, tien jaar geleden. Bijna niet te vergelijken met XP of Vista, Microsoft had al onze verwachtingen overtroffen met het toen spiksplinternieuwe Windows 7! Wat nog meer bijzonder was voor deze ‘’tijd’’ was een computer met Touch screen, en je raadt het al, deze versie van Windows zorgde hiervoor. Voor de mensen die nog bekend zijn met: Windows media player weten waar ik over schrijf, je kon heel cool via je scherm het beeld verkleinen of vergroten en natuurlijk op de play knop drukken.
Time flies when youre having fun.

22 juli 2009 werd hij gelanceerd: Windows 7. Een historische datum omdat Microsoft zijn uiterste best heeft gedaan om de problemen in Vista keihard aan te pakken.
Nummer 7 van Windows werd als het ware een echte transformatie voor de liefhebbers van: verbeterde compatibiliteit, de handige Sidebar en natuurlijk: Windows Essentials!
Een vrij frappant ‘’gratis’’ softwarepakket van Microsoft met daarin jouw: mail, chat, foto-  en blogprogramma. Natuurlijk compleet geïntegreerd via Windows live.
Dat waren nog eens tijden.

Doe de upgrade naar Windows 10.

Natuurlijk kwam na Windows 7 de Windows 8 maar laat ik daar niet teveel woorden aan kwijtraken, het was als het ware een soort tussenstation tussen 7 en 10.

Want gelukkig kwam de dag dat Windows 10 werd gelanceerd!
Op 15 juli 2015 was de wereld een superieur besturingssysteem rijker, en dat was maar goed ook.
Met steeds meer Cloud  techniek op komst, veranderingen en transformaties binnen de wereldwijde ICT krabbelde Microsoft zich achter zijn oor en dacht nét op tijd: er moet gewoon iets nieuws komen. Windows 10, het meest compacte, snelle, en flexibele besturingssysteem wat ik ooit heb gezien! Zowel voor bedrijf als consument dé Windows versie waar je altijd van hebt gedroomd. Gebruik jij nog steeds Windows 7?
Dan raden we jou van harte af om daarmee door te gaan. Waarom zou je een Windows versie gebruiken die zeer binnenkort niet meer wordt ondersteund?
Tegelijkertijd staat de versie naar keuze van Windows 10 al voor je klaar :}

Wij leveren al jouw ICT met een Glimlach :}

Kom dus snel bij ons de upgrade doen naar Windows 10!
Dat is natuurlijk een stuk effectiever, slimmer én veiliger voor jou en je werkzaamheden.

Daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden dan alleen een versie van Windows 10.
Als ondernemer heb je natuurlijk kwalitatieve Cloud toepassingen, Office 365 en een goed geïntegreerde werkplek nodig.
Bij Kemker ICT Groep snappen we dat als geen ander, daarnaast is er bij ons veel mogelijk, we richten ons voornamelijk op het MKB en daarin zijn we dan ook gespecialiseerd.

Je bent van harte welkom voor een afspraak en een goede bak koffie of thee, we komen ook graag bij jou langs als dat beter schikt!

Bij Kemker ICT Groep bevinden we ons graag op Windows 10 met een glimlach.

Doe jij met ons mee? :}

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures