Lees de ervaringen van onze fans :}

“We zijn kortgeleden overgestapt naar Kemker ICT Groep, en we hadden geen betere stap kunnen maken. Super professioneel bedrijf maar vooral ook het fijne en persoonlijke contact geven een gerust gevoel. We zijn niet alleen goed geholpen met de migratie van onze werkplekken en onze server naar de cloud, maar ze stonden meteen klaar toen ons internet uitviel en de provider niet thuis gaf, de volgende dag stond Kemker ICT op de stoep met een 4G oplossing zodat we snel weer onze werkzaamheden konden hervatten.
Bedankt Kemker ICT inderdaad ICT met een grote glimlach.“

Jeroen van Barschot

IK Financiële Administratie

''Als je data opslaat in een cloudomgeving, dan ben je op grond van de AVG verplicht om te controleren of jouw opslagprovider zich houdt aan de AVG, Als je jouw data opslaat via bijvoorbeeld Dropbox, dan is dit lastig te controleren, omdat het een Amerikaanse partij betreft. Breng je jouw data onder bij Data Opslag Nederland (onderdeel van Kemker Kemker ICT Groep), dan zijn je gegevens ondergebracht op een Nederlandse server en ben je er zeker van dat je een vinkje kunt plaatsen als het gaat om bescherming van je data. Het programma zelf is heel gebruiksvriendelijk en de opslagcapaciteit is onbeperkt''

Marianne Elzen

Zorgboerderij de Parelhoeve

“Kemker ICT Groep is echt een aanwinst voor ons bedrijf zeer behulpzaam, kundig en vriendelijk.“

Annemarie Linders

Linders Assurantie Centrum

Al jaren tevreden over dit professionele bedrijf. Communicatie is perfect en de lijnen zijn kort en informeel, waar wij van houden. Jeroen lost prima onze ICT-problemen op en altijd dezelfde contactpersoon. Wij zijn erg blij met dit bedrijf voor al onze ICT zaken.

Manon Jansen

Dantech

Geweldige service, Helaas zijn wij slachtoffer geworden van gijzelsoftware ook wel ransomware genoemd. Gelukkig konden wij door Jeroen binnen 24uur weer gewoon doorwerken alsof er niets gebeurd was. Heerlijk veilig in de cloud werken met goeie back-up dankzij Kemker ICT. Erg goed bedrijf!

Deon Nugteren

Improven Mastering Performance

Kemker ICT Groep is echt goed bereikbaar en reageert snel. Ook zijn collega’s leveren goede support. De problemen zijn snel opgelost omdat de heren in ons systeem inloggen om zo het probleem te verhelpen. Qua prijs weet je van te voren waar je aan toe bent. Kortom heren, ik ben heel erg blij met jullie hulp op afstand.

Martin van Waveren

Resolve Scheidingsmediation

Jouw Cloudopslag

Er werd met mij meegedacht om mijn Apple te upgraden en updaten. Door een mdw te laten komen, scheelde dat en reistijd en dat ik een tijd mijn laptop niet had. Daarnaast was de persoon deskundig, geduldig en heeft mijn problemen verholpen en goed advies gegeven. Ben heel tevreden.

Mirella Eickhof

Way2talent

Wij zijn erg blij met Kemker ICT Groep. Zij hebben ervoor gezorgd dat we hier goed en kwalitatief internet hebben op de zaak dankzij de snelle 4G technologie.
We zitten in een moeilijk gebied qua verbinding via de kabel, dankzij deze oplossing is alles weer up and running! 

Gerben Bruinsma

RVS Technieken

Kemker ICT Groep werkt verslavend in de positieve zin van het woord. We zijn gestart met het beveiligen van ons internet en onze laptop, updates met office 365Vervolgens de DON (Data Opslag Nederland) aangeschaft. Wat werkt dat fijn! Al je documenten beveiligd in de share en op iedere laptop, tablet en zelfs met een app op mijn mobiel bij de hand. Deze week de afname van service uitgebreid met VoIP waardoor wij via een vast nummer toch overal op ieder mobiel nummer bereikbaar zijn en tot slot vandaag onze laptop laten upgraden met een SD-card. Mocht er onverhoopt iets zijn of je hebt een vraag. Er wordt direct gerichte actie ondernomen via de specialist van de betreffende service. Jeroen Kemker, jouw service raad ik iedereen aan. Dankjewel en op naar een nog mooiere samenwerking!

Roy Middelkoop

Middelkoop services

Vriendelijk personeel
en altijd fantastisch ondersteund door hun technische personeel! Nogmaals bedankt!

Oscar Westrup

OX Visuals

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures