Speciaal voor jou: de laatste blog van de maand ;} 

31 juli 2020

ICT-Accountancy

Terugkijken op vier maanden thuiswerken.

Het is wellicht gek om te bedenken dat we alweer dik vier maanden thuiswerken.
Voor degene die alweer een tijdje op kantoor zitten is dat natuurlijk niet het geval, daarnaast is het ook weer heerlijk om terug te zijn op je oude vertrouwde werkplek! Als ICT-bedrijf hebben we als het ware een revolutie mee mogen maken in het omgooien van de kantoorwerkplek naar de thuiswerkplek. Een digitalisering waar je u tegen zegt kan ik je vertellen. 
Half Nederland ging ineens ‘’zonder officiële aankondiging’’ spontaan thuiswerken.  
Gelukkig zijn we ervaren en dus altijd ‘’voorbereid’’ op dit ICT-uitdagingen van elk soort. 
 
Er was in één klap veel vraag naar: 
*Online thuiswerken :} 
*Veilige Cloud opslag :}
*Hoe kan ik het beste bereikbaar zijn?
*Wat doe ik nu met mijn zakelijke wachtwoorden? 
*En natuurlijk: hoe behoud ik het contact met collega’s, klanten, partners en leveranciers? 


ICT voor de Accountancy.

Eén van de branches waar we als ICT-bedrijf gespecialiseerd in zijn is de accountancy. Als je het hebt over snel online verkeer, veilige Cloudopslag in Nederland én korte lijntjes tussen directie, personeel en klanten is dit een branche die zeker waarde hecht aan deze drie factoren. Verder uitgelicht noemen we deze drie: de All-in Cloudwerkplek, Data Opslag Nederland en VoIP telefonie.  

Met de All-in Cloudwerkplek is het mogelijk om overal en altijd digitale werkplek te openen, waar je ook bent. Voor accountants erg handig als ze bijvoorbeeld snel gegevens moeten hebben, de jaarcijfers bij een klant overleggen of even snel schakelen met een collega als men onderweg is.  

Daarnaast is de All-in Cloudwerkplek één totaalpakket waarin alles zit wat je nodig hebt, jouw omgeving, je Microsoft 365, automatische back-up, ICT-beveiliging en uiteraard nog veel meer. 
Eén van de belangrijkste zaken voor ons is dat ze binnen de accountancy veel in de weer zijn met ‘’gevoelige’’ data. Denk aan financiële gegevens, loonstroken, omzet rapportages en de jaarverslagen. Hiervoor hebben wij de juiste oplossing op maat waar onze klanten uit de accountancy erg tevreden mee zijn. We verwijzen je graag door naar de pagina’s van Data Opslag Nederland en dé All-in Cloudwerkplek.  

Microsoft Teams voor ieder bedrijf toepasbaar.

Of je nou een bedrijf runt met tweehonderd werknemers, dertig werknemers of je bent een éénmanszaak. Microsoft Teams is handig voor iedere onderneming (en zijn medewerkers).
Je kunt met meerdere mensen tegelijk videobellen, bestanden delen en in hetzelfde bestand werken, bellen via vast toestel én smartphone en gemakkelijk nieuwe taken in teams aanmaken. 
Tevens is Teams ook ideaal voor onderweg of als je even geen zin hebt in een groot scherm voor je neus. Op je smartphone of tablet is die verkrijgbaar in handige app vorm waardoor je dus alle teamontwikkelingen dagelijks bij de hand hebt. 
Het is nu ook mogelijk om Online-training te volgen via ons in Microsoft Teams en alle andere Office Applicaties! Voor meer info klik je hier :} 

Maak jij al gebruik van de All-in Cloudwerkplek?  

Als dit nog niet het geval is dan hebben we goed nieuws voor je. Dat kan namelijk nog steeds ;}  
Wij hebben speciaal voor jouw bedrijf op-maat-gemaakte Online werkplekken, aldus de All-in Cloudwerkplek. Hierin zit álles wat je nodig hebt als ondernemer voor jouw digitale werkzaamheden. Je Cloud opslag, je Microsoft 365 omgeving, je bureaublad, kortom: jouw online werkomgeving. Uiteraard overal en altijd te bereiken via smartphone, tablet, PC en laptop. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken dat je ergens niet verder kunt werken of dat je onderweg bent, bij een klant of gewoon thuis.

Dankzij de All-in Cloudwerkplek bieden wij jou de mogelijkheid om overal slim, veilig en betaalbaar te kunnen werken. Tevens is het ook een zeer efficiënte oplossing voor de rest van het bedrijf. Want zeg maar ‘dag’ tegen fysieke servers en grote systemen er tussenin. Een ander feit is dat er onbeperkt support bij zit inbegrepen onder beleid van een SLA (Service Level Agreement) contract zodat jij overdag en als het nodig is ook ‘s nachts zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen.  
Er zit een ingebouwd security systeem in die op voorhand ervoor zorgt dat hij virussen en ransomware traceert vóór dat ze daadwerkelijk in het systeem zijn. Om jouw data hoef je je ook geen zorgen te maken, hiervan maken wij om de vijf minuten een back-up zodat jij gewoon zonder problemen verder kunt werken.  
Als je kiest voor de Online werkplek is het enige wat je nodigt hebt: ’jouw werkplek’, dus je laptop of je vaste PC.  
Wij doen de rest, wij migreren jullie naar de Cloud.

Ruim die serverkast maar vast een beetje op en maak ondertussen een vrijblijvende afspraak met ons sales team :}  

Complete beveiliging voor een scherpe prijs.

Profiteer nu bij Kemker ICT Groep van 10 euro korting op ESET Internet Security bij aanschaf van een licentie voor 1 jaar. Beveilig tot 10 apparaten tegen online dreigingen. Deze actie is geldig tot 6 augustus voor nieuwe ESET-gebruikers.
Wees er dus snel bij ;}
Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze actie!

Bel direct: 085 222 0 300 
Mail direct: sales@kemkerict.nl   
We staan je graag te woord! 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures