Wachtwoordkluis

Altijd en overal jouw wachtwoorden bij de hand.

Wellicht heb jij als ondernemer wel tientallen of honderden wachtwoorden die je dagelijks of wekelijks nodig hebt. Je verschillende emailboxen, je web-logins, je klantportals, leverancierportals, partnerportals en ga zo maar door. Kortom: jij kunt niet meer om je wachtwoorden heen. Het is een feit dat je ze nodig hebt. Helemaal in een digitaal tijdperk als nu. 

Speciaal voor jou: één simpele kluis voor al jouw wachtwoorden.

Gelukkig hebben wij speciaal voor jou de juiste oplossing: dé wachtwoordenmanager.
Een simpele online kluis in de vorm van een app en plugin waarin je ál je wachtwoorden kwijt kunt. Het is dus afgelopen met het ''ergens'' opschrijven van je wachtwoorden en ze zoeken op dat drukke moment in een excellijstje met al je honderd wachtwoorden erin. 

De wachtwoordenmanager slaat niet alleen jouw wachtwoorden op, je hoeft ze niet eens meer zelf in te typen! Als je de plugin aan hebt staan dan staan je logins automatisch voor je klaar :} Is dat even efficiënt, slim en gemakkelijk! 

Nog even de voordelen op een rijtje:
-Nooit meer gedoe met wachtwoorden. 
-Nooit meer een wachtwoord moeten onthouden.
-Nooit meer een wachtwoord verzinnen. 
-Altijd en overal je wachtwoorden bij de hand via je laptop, pc, tablet of smartphone.
-Al je wachtwoorden veilig en wel opgeslagen in één simpele kluis. 
-Gemakkelijk delen van wachtwoorden met mensen die je vertrouwt.
-Alle wachtwoorden handig indelen in een structuur die bij jou past.

De tijd van het opslaan van wachtwoorden in Excel-sheets, Word-documenten of in een schriftje is definitief voorbij ;} 

Wil jij graag overal en altijd veilig en voordelig jouw wachtwoorden managen?
Neem dan contact met ons op. We horen graag van je! :} 

 Veelgestelde Vragen over LastPass 

Waarom LastPass?

LastPass heeft twee hoofddoelen in specifieke volgorden, namelijk een veilig gebruik en beheer van inloggegevens en data en een gebruiksvriendelijke en makkelijke ervaring voor de gebruiker. In principe is LastPass er voor iedereen die waarde hecht aan de online veiligheid en zo veilig mogelijk met zijn of haar gegevens wil omgaan. LastPass verzekerd een sterk wachtwoord voor elke online applicatie en zorgt ervoor dat geen wachtwoord hetzelfde is zonder dat je hier zelf extra wachtwoorden voor hoeft te onthouden. De app die zowel geschikt is voor de computer, als voor Android en Apple apparaten maakt dat LastPass gebruiksvriendelijk is voor iedereen. 

Hoeveel kost Last Pass?

De kosten van het gebruik van LastPass variëren per abonnement en type gebruiker. De privé abonnementen variëren van de gratis variant tot een bedrag van €3.90 per maand voor het familie abonnement. Met betrekking tot de zakelijke abonnementen zijn er vijf verschillende varianten waaruit gekozen kan worden die variëren in prijs van €2.90 per maand voor het MFA abonnement tot €7.50 voor het Identity abonnement. 

Kan ik LastPass gratis uitproberen?

Voor alle privé abonnementen is het mogelijk om deze voor maar liefst 30 dagen kosteloos uit te proberen en voor de zakelijke abonnementen geldt een gratis proefperiode van 14 dagen.

Wat is de meerwaarde van een betaald LastPass abonnement?

De gratis versie van LastPass werkt maar op 1 mobiel  of 1 computers niet op allebei te gebruiken. Voor het gebruik op mobiel én computer is een betaald abonnement nodig. Een geweldige functie van de betaalde variant is de synchronisatie tussen verschillende apparaten.

Synchroniseert LastPass ook tussen verschillende soorten apparaten en besturingssystemen?
Omdat LastPass een versie heeft voor vrijwel alle apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, desktop. Of het nu om een iPad of Samsung telefoon gaat. Het werkt overal fantastisch. 

Hoelang duurt het voordat ik gebruik kan maken van LastPass?

Wanneer je LastPass besteld via Kemker ICT Groep dan is het mogelijk om al binnen 24 uur gebruik te maken van alle diensten van het door jouw gekozen abonnement. 

Is het mogelijk om LastPass te kopen met Nederlandse BTW factuur?
Wanneer je LastPass koopt en laat installeren via Kemker ICT Groep dan ontvang je een Nederlandse factuur met dus Nederlandse BTW daarop.

Samen aan de slag?

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures