Hét All-in ICT-beheer en dé All-in Cloudwerkplek van Kemker ICT Groep.

28 februari 2020

De Online werkplek

Twee pakketten: álles in één, wel zo handig :}

Het is je vast niet ontgaan, Kemker ICT Groep heeft iets nieuws: All-in ICT-beheer en de All-in Cloudwerkplek. Je leest het al: All-in, dus alles in één voor jou en jouw bedrijf.

ICT moet gewoon werken, snel, gemakkelijk en voordelig. Dat is niks nieuws onder de zon.
Als ondernemer zit je er niet op te wachten dat er van alles misgaat binnen je ICT.
Niet zo vreemd want meer dan de helft van je bedrijf draait digitaal, in de Cloud of op je lokale server. Je CRM, je hardware, je software, je bedrijfsdata, email en agenda, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles draait tegenwoordig in een ICT-omgeving. Uiteraard wil je dat zo goed mogelijk hebben geregeld, en als het even kan ook nog is met onbeperkt support!

Sinds kort hebben we twee nieuwe totaalproducten op de markt gebracht, speciaal voor jou en jouw bedrijf. All-in ICT-beheer óf de All-in Cloudwerkplek, aan jou de keuze, aan ons het beheer.

Het All-in ICT-beheer.

Vraag jij je af hoe jouw ICT nog beter kan? Ben jij helemaal klaar met het ouderwetse uurtje factuurtje? Dan is het All-in ICT-beheer zeker interessant voor je. Ontdek hoe jouw complete ICT-omgeving met je Office, Windows of Apple, CRM-systemen, hardware, software, en telefonie zorgeloos uit handen wordt genomen door Kemker ICT Groep. Wij leveren je All-in ICT-beheer met een Glimlach en zorgen ervoor dat jij je weer optimaal kunt focussen op jouw business.
Dat doen we door onze focus te leggen op drie belangrijke pijlers:

Slim
Wil jij je nog meer focussen op dát wat écht belangrijk is? Namelijk je business. Wil jij je hoofd niet meer stoten aan ingewikkelde ICT-vraagstukken en tijd kwijt zijn aan het proberen op te lossen van die vraagstukken? Dan is het slim om te kiezen voor All-in ICT-beheer of de All-in Cloudwerkplek.
Jij geeft je ICT bij ons uit handen zodat jij alle focus hebt voor je business :}

Veilig
Weg met die aanvallen van ransomware! Met de Cloudwerkplek zit jij altijd veilig en wel in de Cloud.
Doordat er ieder uur een back-up wordt gemaakt van jouw belangrijke data is er de minste kans op het kwijtraken van die bestanden. Ook is jouw data volledig versleuteld. Dit wil zeggen dat het flink lastig is om ervan buitenaf bij te komen. Dit wordt uiteraard nadrukkelijk in de gaten gehouden.
Daarnaast stellen we ook de tweestapsverificatie speciaal voor jou in voor al je logins.

Betaalbaar
Ja je leest het goed, wij maken jouw ICT een stuk beter betaalbaar. Bespaar tot maar liefst 30 % op je terug kerende ICT-kosten en haal zo meer uit je business. Vind jij dat je te veel onnodige kosten kwijt bent aan je huidige ICT-dienstverlener? We leggen je graag uit waarom een werkplek vanaf € 1,49 per dag interessant voor je is!

Maak direct een afspraak. Indien gewenst komen we graag bij je langs. 

Dé All-in Cloudwerkplek.

Een All-in Cloudwerkplek biedt jou de kans om zo efficiënt mogelijk overal en altijd te gaan werken. Je hebt alleen een Cloud-omgeving nodig. Die regelen wij natuurlijk voor je. Je kunt jouw Cloud werkplek openen op je tablet, laptop, PC of smartphone. Kortom: op ieder apparaat is het mogelijk om verder te gaan met jouw werk. Een stukje handige bedrijfsoptimalisatie noemen we dat.
Voor de All-in Cloudwerkplek maakt het niet uit waar je bent, jij kunt werken overal waar je bent. Door middel van deze zeer handige Cloudoplossing is het mogelijk om je werkplek overal bij de hand te hebben. Het is een kwestie van inloggen in je All-in Cloudwerkplek en je bent er al, laat dat flexibel en veilig werken maar beginnen!
Ook hierbij geldt dat we het overzichtelijk voor je maken om te besparen tot maar liefst 30 %.

Hét pakket voor jouw business.
Eén van deze twee pakketten is zonder twijfel hét pakket voor jouw business. Nog even de voordelen op een rijtje:

*Onbeperkt support
*1 uur periodiek beheer op locatie per gebruiker
*Ieder uur een back-up
*Hersteld in 5 minuten
*Tweestapsverificatie
*Beveiliging van alle apparaten
*Volledige versleuteling harde schijf
*Wachtwoordbeheer
*Onbeperkt onlinetrainingen

All-in ICT-beheer of dé All-in Cloudwerkplek? Het is aan jou de keuze.
Wij helpen je graag om de volgende stap te maken in jouw ICT.

Maak direct een afspraak en kom achter het voordeel voor jouw ICT :} 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures