ICT Security Scan: 100% kosteloos en vrijblijvend

IT beveiligingsrisico's feilloos blootgelegd

Snelle servers zonder storingen

Een security scan kan je als bedrijf enorm veel informatie en inzichten geven. Hiermee leer je wat er beter kan op het gebied van beveiliging op allerlei gebieden. Mocht je als onderneming gevaar lopen omdat er gaten zitten in de beveiliging dan weet je dit en kan er gelijk wat aan gedaan worden. Zelfs wanneer je denkt dat alles prima is geregeld, wat misschien ook wel zo is, kan het nooit kwaad om dit nog maar eens te laten bevestigen. Omdat een security scan gratis en vrijblijvend gedaan kan worden zul je er zeker nooit slechter van worden.

Hoe werkt een security scan precies?
Als bedrijf hoef je voor een security scan geen gegevens als wachtwoorden te verstrekken, en er wordt ook geen software geïnstalleerd. Door alleen al rond te lopen kan er meer dan genoeg informatie worden verzameld om precies te vertellen hoe het zit met de beveiliging op ICT gebied. Daarna kun je een passend advies verwachten. Soms kan het zijn, wanneer er dingen echt nodig verbeterd moeten worden, dat dit even schrikken is. Maar leerzaam is het altijd. Problemen in je beveiliging kunnen natuurlijk beter vandaag dan morgen aangepakt worden. Mocht er niks aan de hand zijn geven wij dit uiteraard ook aan.

Een aantal van de aandachtspunten van de scan:

- Wachtwoordbeleid
- Wifi
- Firewall
- Servers
- Anti-virus
- Patches en firmware
- Rechtenstructuur
- E-mail
- BYOD (bring your own device)
- Back-ups

Wat zijn de voordelen van een security scan uitgevoerd door Kemker ICT Groep?

1. Reputatiemanagement
Voorkomt dat je in verlegenheid raakt t.o.v. klanten, zakenpartners, en toezichthouders. Het komt niet professioneel over als je bedrijf uit de running raakt als gevolg van beveiligingslekken. Om nog maar te zwijgen over evt. juridische problemen als gevolg van datalekken. Stel je voor dat er gevoelige data in handen komt van de verkeerde personen als het op straat komt te liggen. 

2. Gemoedsrust
Ook als ondernemer wil jij op dit gebied zo min mogelijk zorgen hebben! Een goed beveiligde ICT-omgeving is relaxt zaken doen ;}

3. Continuïteit en efficiëntie
Waarborg de continuïteit. Jijzelf en medewerkers kunnen iedere minuut van de werkdag besteden aan het runnen van het bedrijf, niet aan ICT randzaken.

Wat moet je als bedrijf doen
Om een security scan uit te laten voeren hoef je als bedrijf verder nagenoeg niets te doen. Nadat je een afspraak maakt komt Kemker ICT Groep langs voor een security scan. Deze kan worden uitgevoerd op de werkvloer zelf. Omdat je verder dus geen gegevens hoeft over te dragen kost het niet veel tijd terwijl het wel gelijk doeltreffend is, omdat je direct na de quickscan een indicatie hebt van hoe de zaken ervoor staan. Het is belangrijk om voor de rest alles vooral zo te laten zoals het is. Door de normale dagelijkse gang van zaken te laten zien op de werkvloer krijg je het beste idee van wat er allemaal nog verbeterd kan worden. 

De uitkomst van een security scan
Wanneer de security scan is uitgevoerd ben je in ieder geval al een heel stuk opgeschoten als onderneming. Je weet nu wat er goed gaat in jouw beveiliging en waar er punten van aandacht liggen! 
We gaan nu samen met je kijken naar een passende oplossing dit doen we door verschillende diensten met je te bespreken óf je kennis te laten maken met ons All-in ICT-beheer, alles maken we speciaal op maat voor jouw bedrijf! 

maak een afspraak

Support :}

Wij kunnen hulp leveren op afstand. Indien gewenst, komen wij graag bij  jou langs. 

Beveiliging :}

Wij snappen dat je veilig wilt werken. Daarom hebben wij de alles-in-één-beveiliging voor al jouw apparaten. 

Systeembeheer :}

Natuurlijk wil je werken zonder zorgen over je werkplek, netwerk en server-omgeving. Dit doen wij met onze slimste technieken. 

Optionele diensten

Hieronder zie je een overzicht van de optionele diensten die perfect aansluiten op het All-in ICT ondersteuning.

Office 365 :}

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Skype, E-mail en Agenda en nog veel meer. Dit allemaal in één licentie. 

Cloudservices :}

Veilig bestanden delen met wie je maar wilt. Deze staan versleuteld opgeslagen via Data Opslag Nederland. Altijd en overal toegang tot jouw bestanden. 

VoIP-telefonie :}

Altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn met je mobiel en vaste toestel met kantoor op afstand. Hét alternatief voor ISDN. 

Interesse in all-in ICT beheer?

We horen graag van je! :}

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures