Vooruitkijken met een glimlach :}

15 mei 2020

ICT met een glimlach

We helpen je graag in het maken van de volgende stap na of tijdens deze crisis.

De maatregelen zijn versoepeld, de terrassen gaan weer open en het weer wordt steeds mooier!
Maar het mooiste nieuws is natuurlijk dat het virus stukje bij beetje steeds minder wordt. We zijn er zeker nog niet vanaf maar er doen zich positieve ontwikkelingen voor. Dat betekent dat het tijd is om vooruit te kijken, vooruitkijken met een glimlach welteverstaan.

We merken dat ondernemers (misschien jij ook wel) de neiging hebben om ICT-projecten vooruit te schuiven, uiteraard snappen we dat als ICT-bedrijf. Het is crisis en je denkt al snel dat projecten die op de plank liggen nu niet zoveel prioriteit hebben. Uiteraard begrijpen we dat.

Al is het wel zo dat het niet verstandig om er té lang mee te wachten, omdat: slimme, veilige en betaalbare ICT jouw business de juiste boost geeft! Daarmee kun je verder, juist nu, juist tijdens of na deze coronacrisis!

Waarom ICT-projecten vooruitschuiven niet verstandig is.

Als ondernemer heb jij het natuurlijk hartstikke druk, je bent aan het managen, je hebt talloze calls en meetings iedere week, en je bedrijf gaat voor je gevoel soms 24/7 door. ICT zou een motor moeten zijn die ervoor zorgt dat alles zo snel mogelijk verloopt, denk aan je Microsoft 365, je email, je Cloudomgeving, je CRM-systeem, álles loopt nu compleet digitaal.
De versoepeling van jouw werkzaamheden vindt tegenwoordig plaats in de Cloud, hartstikke ideaal.

Je wilt eigenlijk dat er bij bovengenoemde situaties en oplossingen zo min mogelijk misgaat. Het liefst natuurlijk helemaal niets. Daarom is het dus niet verstandig om ICT-projecten vooruit te schuiven.
Als we even teruggaan naar die motor, in dit geval jouw ICT, is het natuurlijk minder fijn als er storingen plaats vinden, cyber attacks of een onveilig netwerk. Soms zijn storingen niet te voorkomen dat weten we allemaal, in de ICT gebeuren nu eenmaal dingen die je niet snapt.

Dan is het zeker van belang om belangrijke ICT-projecten op te starten met een ICT-partij die dat wel snapt. Wat is dan wel te voorkomen door veilige, slimme en betaalbare ICT? Vraag je je waarschijnlijk af. Over onze ICT-diensten die jouw business een boost geven vertellen we je graag meer!
Neem vrijblijvend contact op met ons, we staan je graag te woord :} 

Hoe maak jij als ondernemer de volgende stap na deze crisis?

Jouw volgende stap in de ICT is onze drive. En we snappen heel goed dat je hierbij niet voor verrassingen wilt komen te staan. Je hebt het vast meegekregen dat we enkele maanden terug een nieuw product hebben gelanceerd, speciaal voor jouw business.

Het All-in ICT-beheer.
 
Om het jouw als ondernemer gemakkelijk te maken en om ervoor te zorgen dat jij alles hebt op ICT-gebied wat nodig is hebben we speciaal voor jou het All-in ICT-beheer ontwikkelt. Eén pakket op basis van een SLA-abonnementsvorm (Service-Level-Agreement) waarbij je weet waar je aan toe bent en ook nog eens maandelijks opzegbaar is.
 
Hierin zit speciaal voor jou alles wat je nodig hebt voor jouw ICT
 *Onbeperkt support
 *1 uur periodiek beheer op locatie
 *Ieder uur een back-up
 *Hersteld in 5 minuten
 *Tweestapsverificatie
 *Beveiliging van alle apparaten
 *Volledige versleuteling harde schijf
 *Wachtwoordbeheer
 *Onbeperkt onlinetrainingen

De ICT Scan.

Als we het hebben over vooruitkijken als ondernemer en dáár de focus op leggen dan raden wij de ICT Scan aan. In deze speciale scan analyseren wij jouw complete ICT-omgeving voor je onderneming, wat gaat er al helemaal goed? Waar liggen de pijnpunten? En wat kan er beter? Het is een geheel vrijblijvende en kosteloze ICT Scan, gewoon een stukje extra van ons... voor jou.
 
We hebben al enkele scans bij bedrijven mogen doen en tot verbazing van sommigen was er hier en daar toch iets goed mis met hun ICT.
Een lek in het netwerk, geen afgeschermde Cloudomgeving, geen wachtwoord voor de Wifi waardoor omstanders er gewoon mee kunnen verbinden.
Dit zijn vaak ICT-zaken die je niet zo snel door hebt of ziet, en daarom is zo’n ICT Scan zeker van belang.

Een aantal bedrijven waar we de ICT Scan hebben uitgevoerd zijn nu klant bij ons, uiteraard met een glimlach.

Aanmelden voor de ICT Scan doe je natuurlijk hier

Zie hieronder de pitch van onze accountmanager Ivar:

Onze diensten zijn jouw voordeel.

De boost van jouw business staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken iedere dag aan betere ICT en ontwikkelen ons steeds verder in onze expertise. Onze klanten ontwikkelen met ons mee, die realiseren zich goed dat ICT-projecten vooruitschuiven niet verstandig is, omdat ze hebben ontdekt dat onze diensten dat voordeel zijn wat ze nodig hebben om zo goed mogelijk te presteren.

Kijk op onze dienstenpagina en kom erachter welk voordeel het beste past bij jouw business! 

Wij van Kemker ICT Groep kijken vooruit met een glimlach :} doe jij met ons mee?

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures