Het is tijd voor de volgende stap in jouw ICT :} 

29 oktober 2020

Optimaal (thuis)werken: dé All-in Cloudwerkplek  

Geachte thuiswerker die dit leest,

We stellen je graag voor aan een oplossing die bijzonder goed bij jou past: dé All-in Cloudwerkplek. Hierin heb je simpelweg álles wat je nodig hebt wat betreft jouw digitale werkomgeving! Denk aan je email, Microsoft 365, beveiliging, wachtwoordbeheer en je Cloudopslag. Daarnaast is het een dienst die speciaal voor jou op maat kan worden gemaakt, dus mocht je nog een bepaalde applicatie nodig hebben zoals een boekhoudprogramma omdat je bijv. Accountant bent is dit tevens ook mogelijk. Al voor € 90,00 per maand heb jij een volledige onlinewerkplek in de Cloud. Jij kan dus overal werken waar jij maar wilt en inloggen vanaf je smartphone, tablet, laptop en PC. Het is allemaal geen probleem, speciaal voor jou: met een glimlach! :} Dankzij onze Online werkplek helpen we jou om te besparen tot maar liefst 30 % op je huidige ICT-kosten! 

Wat je nog meer nodig hebt is…

Bellen met een glimlach :} Al voor € 18,50 per maand bel jij zakelijk in- en uit vanaf je: smartphone, tablet, laptop en ja zelfs van je vaste PC! Zónder vaste telefoon.
Gewoon onbeperkt.

Maar hoe dan? 
Nou gewoon: met één simpele app die we de Integrator noemen waar jij dus je gehele VoIP omgeving mee kunt regelen zoals in het instellen van een wachtmuziekje, mensen in de wacht zetten, mensen kunt doorschakelen, voicemails laten ontvangen in je mailbox en uiteraard nog veel meer. Voor jouw als thuiswerker is dit ideaal omdat je een stuk beter bereikbaar bent en dus gewoon zakelijk kunt bellen via je eigen smartphone. Wat we voor je doen is je 06 koppelen aan jouw zakelijk nummer van kantoor. Zo wordt het ook gemakkelijker om zakelijk en privé gescheiden te houden.

...wat ik al zei: ideaal voor jou als thuiswerker.
 
Sta je te popelen om te gaan bellen met een glimlach
We horen graag van je :} 
Tel: 085 222 03 00
Mail: info@kemkerict.nl 

Als we het hebben over: veilig in de Cloud 

Wat momenteel een hot-item is voor veel bedrijven en superbelangrijk is, is dat we veilig in de Cloud werken. Tegenwoordig is dit gelukkig steeds meer mogelijk, zelfs AVG-proof. Ook binnen de Online werkplek van ons heb jij al jouw data gewoon veilig in de Cloud. In twee datacenters in Nederland, 24/7 security en door ons volledig in beheer ben jij verzekerd van de juiste vorm om veilig te werken in de Cloud.

Hier is het mogelijk om een volledige Online werkplek bij ons af te nemen maar ook een VPS (Virtual Private Server). Via Data Opslag Nederland ben jij altijd verzekerd van genoeg ruimte om zware en lichte documenten op te slaan en maakt het speciaal voor jou ieder uur een back-up! Hierin worden jouw bestanden extra beveiligd en zijn door ons in beheer. We adviseren je om al je bestanden veilig en wel in Nederland op te slaan. Dit kan al voor € 14,95 per maand! 

Een andere (handige) thuiswerktip  

Nog even een ander dingetje over de Cloud, hoe sla jij je wachtwoorden op?
Is dat bijvoorbeeld nog ouderwets in een schriftje of al iets moderner in een Excel-bestand?  
Vraag jij je af: hoe kan dit slimmer, veiliger én betaalbaarder?

Nou gewoon: via LastPass!  
Stel jij je eens voor dat je ál je wachtwoorden veilig en wel hebt opgeslagen in de Cloud met dank aan één simpele applicatie die als het ware functioneert als een Online kluis waarin jij al je wachtwoorden kunt managen.
Al voor € 5,00 per maand heb jij zo n mooie versie van LastPass via ons. Een wachtwoord zelf verzinnen of onthouden hoeft overigens ook niet meer en jij bent de enige die bij je wachtwoorden kan tenzij je jouw account met iemand deelt mocht dat nodig zijn.

Nu je hebt gelezen en gezien hoe jij de volgende stap kan maken in jouw ICT helpen we je graag verder. Bakkie koffie?

Met vriendelijke groet, 
Kemker ICT Groep :}

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures