Nieuws met een glimlach :}

Tijd vrijmaken voor wat écht telt 

7 februari 2021

Net zoals met ICT zaken is het belangrijk dat ondernemers een basis begrip ontwikkelen omtrent de administratie en work management. Het is niet noodzakelijk dat ondernemers doorgewinterde accountants of projectmanagement goeroes worden. Maar om het financiële reilen en zeilen en de workflow beter te kunnen sturen is het wel aan te bevelen om globaal enige kennis en kunde te vergaren, en een gedegen proces in te richten. 

Hier helpt Kemker ICT Groep haar klanten in door een slim alles-in-1 programma te implementeren, genaamd Teamleader. Deze is gekoppeld aan onderdelen van de administratie en financiën, en ondersteunt tevens de organisatie van het werk. 

Geregeld komen ons verhalen ter oren van klanten die frustratie ervaren met boekhoudkantoren. De boekhouding geheel uitbesteden is geen garantie op een smetteloze administratie. Er worden nog geregeld (menselijke) fouten gemaakt. Ondernemers versleten talloze boekhoudkantoren, zonder bevredigend resultaat. Dat moet beter kunnen zo dacht Jeroen Kemker van de Kemker ICT Groep.

Wij nemen op verzoek voor opdrachtgevers naast het ICT verhaal tevens de administratieve rompslomp uit handen, zoals je gewend van ons bent in Jip en Janneke taal en zonder 'gedoe'.

Kemker ICT Groep en Teamleader

De professionals van de Kemker ICT Groep kennen alle hoeken en gaten van Teamleader. Kemker laat haar klanten ook graag kennismaken met de meest interessante tools binnen Teamleader die thuiswerken optimaal faciliteren. Zo is er onder meer VoIP (bellen over internet) integratie. Alsmede is er een ‘support ticket systeem’ wat medewerkers die thuiswerken in staat stelt om pijnpunten overzichtelijk te adresseren. Gedurende een lockdown kan iedereen zo doorwerken op afstand en kan er overzicht gehouden worden van zaken die nog gedaan moeten worden. 

Al voor de coronacrisis, was Kemker ICT Groep een voorloper wanneer het aankomt op locatieonafhankelijk samenwerken. Toch, hadden veel klanten behoefte aan support op locatie.

Nu noodgedwongen wordt er beduidend meer op afstand gedaan. Met Teamleader is deze transitie een fluitje van een cent gebleken. Je weet nooit wat de toekomst gaat brengen. Een lockdown kan zomaar roet in het eten gooien. Teamleader maakt onze klanten toekomstbestendig in dat opzicht. We tonen graag het goede voorbeeld. 

Wat praktische voorbeelden van hoe Teamleader werken op afstand kan vereenvoudigen: je kunt op eenvoudige wijze elkaars agenda inzien, beeldbel afspraken inplannen, en inkomende belletjes soepel doorverbinden naar de juiste collega. 

Deze flexibiliteit zien we als een kracht, en we willen deze ‘superkracht’ ook graag inbouwen bij klanten die hier behoefte aan hebben. 

Efficiënt werk, maakt leuk werk

De administratie wereld lijkt voor buitenstaanders stoffig. Maar toch zijn er onder de motorkap interessante ontwikkelingen gaande. De administratie voering wordt steeds efficiënter uitgevoerd aan de hand van nieuwe tools en koppelingen. Kemker ICT Groep is altijd op zoek naar nog slimmere, veiligere en meer betaalbare benaderingen en implementeert deze weldra wanneer na uitvoerig testen deze bewezen toegevoegde waarde hebben.  

Klanten merken een tastbaar verschil, niet alleen in het aantal uren handmatig werk dat naar beneden bijgesteld kan worden. Maar ook in de moeite dat alles kost. Medewerkers die voorheen opzagen tegen administratieve taken, krijgen een glimlach wanneer ze hier nu mee geconfronteerd worden. Dit is namelijk in een zucht geregeld. Gedag zeggend tegen het uurtje-factuurtjemodel waar velen inmiddels wel klaar mee zijn. Uren worden automatisch zonder omkijken bijgehouden. 

Een van de ontwikkelingen die ons op dit moment het meest enthousiast maakt is de automatisering aan de hand van het zogenaamde If This Then That (IFTT) principe. Of simpelweg in het Nederlands, als dit dan dat, koppelingen. Een voorbeeld hiervan is dat zodra een offerte geaccepteerd wordt, automatisch een call wordt ingepland en een taak wordt aangemaakt. Zo verloopt de onboarding van de nieuwbakken klant van een leien dakje. Menselijke fouten zoals het vergeten van het sturen van een eerste factuur zijn voltooid verleden tijd. Zo houden wijzelf en onze klanten waar we Teamleader voor mogen instellen meer ruimte in het hoofd over voor die zaken die écht waarde toevoegen. 

De drie belangrijkste pijlers voor succesvolle organisaties worden zo bereikt:

1. Betere relaties bouwen
2. Je bedrijf slimmer organiseren
3. Je team optimaliseren

Om je hierbij te helpen, brengen we CRM, projectmanagement en facturatie samen in 1 online tool. De onderdelen van Teamleader die relevant zijn voor jouw bedrijf stellen we optimaal in, en maken we vervolgens inzichtelijk voor jou en je medewerkers. 

Slimmer, veiliger én betaalbaarder kunnen (thuis)werken wordt zodoende voor iedere MKB organisatie haalbaar.

Zo maken we onze slogan waar: ‘Elke dag (thuis) werken met een glimlach’ :}

Meer lezen

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures