Work Management Software

Maak tijd voor wat écht telt.

Bij Kemker ICT Groep geloven we dat je als mkb'er moeten kunnen focussen op wat écht telt. 
Daarom zijn wij gecertificeerd partner van Teamleader ;} 

Dé drie belangrijkste pijlers: 
1. Betere relaties bouwen
2. Je bedrijf slimmer organiseren
3. Je team optimaliseren

Om je hierbij te helpen, brengen we CRM, projectmanagement en facturatie samen in 1 online tool. Gebruiksvriendelijk én betaalbaar. Op dit moment helpt Teamleader ruim 11.000 klanten in 6 verschillende landen om hun contact met klanten, administratie en planning te optimaliseren en te automatiseren.

Met Teamleader helpen wij mkb's om slimmer en digitaler te werken door CRM, sales, projectmanagement en facturatie te bundelen in één eenvoudige online tool. 

Bespaar jezelf tijd en geld, Teamleader integreert met al jouw favoriete tools en is echt gemakkelijk in gebruik.

Wat zit er allemaal in teamleader?

Online CRM
Beheer al je contacten op één plek,
creëer meer overzicht en bouw aan
betere relaties.

Verkopen
Volg elke potentiële klant op,
verbeter je salesproces en sluit
sneller deals.

Projectmanagement
Beheer je projecten, krijg een
beter overzicht van deadlines
en budgetten en werk samen
als een team.

Agenda
Plan meetings, taken en
evenementen in voor jezelf
of voor andere teamleden.

Urenregistratie
Registreer gewerkte uren en
verhoog de productiviteit van je
hele team.

Facturatie
Verzend je facturen automatisch
en makkelijk. Check de status
wanneer je maar wilt.

Support tickets
Zorg voor een uitstekende
klantervaring en behandel vragen
van klanten razendsnel.

Bellen (VoIP)
Bel rechtstreeks vanuit je CRM
en neem het gesprek op met je
internetverbinding: makkelijk en
handsfree.

Gratis E-BOOK: TIME MANAGEMENT

Op je werk kom je vaak tijd tekort. Weet jij waar dat door komt? Dit e-book bevat tips & tricks voor ondernemers die meer uit hun dag willen halen: productiever en efficiënter werken.

Het e-book bevat onder andere:

  • Time management als universeel thema
  • Een werkdag in het leven van...
  • Productiviteit versus efficiënte
  • Geschiedenis van onze moderne werkweek
  • Praktische tips & tricks

Klanten aan het woord

“Toen we merkten dat onze inefficiënte administratie leidde tot een verminderde service voor onze klanten hebben we direct hulp gezocht”

“De afgelopen jaren zijn we als bedrijf ontzettend gegroeid op het gebied van efficiëntie en digitalisatie. De coronapandemie heeft deze ontwikkeling nog verder versterkt en hoewel we zeer tevreden waren met de behaalde resultaten in deze situatie, hadden we toch het idee dat de technologie ons inhaalde. Tot iets meer dan een jaar geleden werd vrijwel onze gehele klantendatabase gemanaged vanuit onze website op Shopify. In het begin was dit nog wel te doen, maar op een bepaald moment werd het een rommeltje met het sturen van facturen in tal van verschillende formats, zoals Excel en Word. Toen we merkten dat dit leidde tot een verminderde service voor onze klanten hebben we direct hulp gezocht om ons te helpen bij het herinrichten en opzetten van onze bedrijfsprocessen in deze nieuwe situatie.”

“Wij kunnen ons geen leven zonder Teamleader meer voorstellen”

“Kemker ICT Groep heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen toen we contact opnamen met de hulpvraag met betrekking tot onze (op dat moment rommelige) klantenadministratie. Binnen slechts enkele dagen was alles geregeld en opgezet. Vandaag de dag sturen we binnen enkele seconden een offerte naar onze klanten die ze vervolgens zelf online kunnen accepteren, waarna er direct door het systeem een opdrachtbevestiging wordt getriggerd. De leverancier van het bestelde product wordt op hetzelfde moment ingelicht over de bestelling en zodra het product geleverd is, versturen we de factuur. Het mooie is, dat alles binnen een systeem gebeurt. Wij kunnen ons geen leven zonder Teamleader meer voorstellen.”

“De lovende kritieken komen niet alleen vanuit het management van onze organisatie, maar ook de mensen die dagelijks werken met dit CRM systeem zijn lyrisch enthousiast. Het werk is ineens stukken overzichtelijker en wordt daarmee ook een stuk leuker. De reacties van klanten in onze beoordelingen op zowel Google als Trustpilot laten ook zien dat onze dienstverlening als zeer goed wordt ervaren mede door het gebruik van Teamleader. Onze klanten zijn zeer tevreden en onder de indruk van de snelle service en bevestigingen van hun bestellingen. Op het gebied van professionalisering hebben we hiermee gigantische stappen gezet. Zelf geknutselde orderbevestigingen en facturen in Word en Excel zijn definitief verleden tijd!”

“We konden ons niet voorstellen dat de gedemonstreerde situatie met Teamleader mogelijk zou zijn voor onze organisatie”

“De eerste ontmoeting met Frits Schiphorst (sales manager Kemker ICT Groep) was meteen zeer aangenaam. Door de situatie met Corona besloten we tot een virtuele ontmoeting, waarbij Frits ons met een indrukwekkende presentatie verrast heeft. We konden ons eerst niet voorstellen dat de gedemonstreerde situatie met Teamleader mogelijk zou zijn voor ons bedrijf, maar Frits was hier zeer stellig in en verzekerde ons dat de implementatie geen probleem zou zijn en dat Teamleader relatief eenvoudig gekoppeld kon worden aan onze huidige systemen die we gebruikten.”

“Terugkijkend was het ons misschien uiteindelijk wel gelukt om onze situatie intern op te lossen en tot een vergelijkbare situatie te komen, maar dit was ons nooit gelukt in de tijd waarin Kemker ICT Groep en Frits in het bijzonder ons geholpen heeft. Binnen slechts enkele dagen was iedereen binnen de organisatie bekend met Teamleader en was vrijwel alles operationeel. Het komt niet vaak voor, maar mochten we onverhoopt vastlopen en vragen hebben dan staat Kemker ICT Groep altijd voor ons klaar. Door deze positieve samenwerking houden we ook het contact met elkaar, wat goed past bij de filosofie en de waarden van onze organisatie en garant staat voor een langdurige samenwerking.”

Tijd is voor veel ondernemers een schaars goed en vrijwel elke ondernemer zal dan ook een zogenaamde “done for you” - formule omarmen, waarbij een derde partij als gecertificeerde partner van Teamleader kan helpen bij de opzet en integratie van alle systemen en processen met betrekking tot dit CRM systeem.

Kemker ICT Groep is hierin een erkende partner voor vele ondernemers in Nederland in verschillende regio’s. De slogan van Kemker ICT Groep, is toepasselijk genoeg dan ook ‘elke dag werken met een glimlach’. Frits Schiphorst draagt deze slogan dan ook in woord en daad met zich mee en legt aan ons uit dat dit het onderdeel van zijn vak is dat hem de meeste lol en energie in het werk brengt.

“De blijdschap van de ondernemers is waarom we dagelijks met plezier aan het werk gaan”

“Wij willen ondernemers graag ontzorgen en helpen om tijd te besparen en efficiënter te kunnen werken zonder offers te doen op het gebied van de dienstverlening. Het verschil tussen het eerste contact, waarbij de ondernemer soms nog niet helemaal is overtuigd over de beloofde uitkomsten en het moment, waarbij de integratie van Teamleader compleet is, is fantastisch om te zien. De blijdschap en het enthousiasme over het eindresultaat van de ondernemers en ook andere personeelsleden, is waarom we dagelijks met veel plezier aan het werk gaan.”

“Een van de grootste voordelen die ondernemers ons terugkoppelen, is de tijdbesparing door het gebruik van Teamleader.”

“Het is echter niet zo dat we bij elk bedrijf precies hetzelfde trucje uithalen. Om te zorgen voor een duurzaam resultaat, waar de organisatie nog jarenlang plezier beleeft aan Teamleader, is maatwerk essentieel. We voeren dan ook voor we beginnen diverse gesprekken met mensen binnen de organisatie, om ervoor te zorgen dat alle knelpunten en potentiële verbeteringen goed worden belicht. Naast het oplossen van huidige obstakels op de weg kijken we ook naar de toekomst en streven we ernaar om een systeem en processen op te zetten waar nog jarenlang de vruchten van geplukt kunnen worden.”

“Een van de grootste voordelen die ondernemers ons terugkoppelen, is de tijdbesparing door het gebruik van Teamleader. Sommige ondernemers geven ons aan al binnen enkele maanden maar liefst 30% minder tijd te hoeven besteden aan zaken als offertes, orderbevestigingen en facturen. Door dit te bewerkstelligen heeft de ondernemer meer tijd om met de essentie van zijn of haar vak bezig te zijn en is de meeste administratie geautomatiseerd.”

 

 

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures