Klantcase in Gorinchem: slimme dataopslag voor de Limonadebrigade.

29 mei 2020

Jouw Cloudopslag

Klantcase: Data Opslag Nederland voor de Limonadebrigade.

Wij bedienen onze klanten graag op hun behoeften, niet zozeer wat wij belangrijk vinden maar wat de klant belangrijk vindt! Daarom zijn wij iedere dag bezig om het voor onze klanten nóg slimmer, veiliger én betaalbaar te maken. De Limonadebrigade gevestigd in Gorinchem is al jaren een zeer trouwe en goede klant van ons, omdat we elkaar zo goed kennen weten we ook wat het beste is voor hun business. Juist die goede klantrelaties zijn belangrijk voor ons. We merken dat daardoor de zaken sneller verlopen en dat de klant zo beter weet waar die aan toe is.

De directie nam contact op met ons met de vraag hoe hun Cloudopslag nog beter kon, eigenlijk zagen ze door de bomen het bos niet meer. Ze maakten voorheen veelvoudig gebruik van Google Drive, wat natuurlijk extra onveilig is omdat het dus niet in Nederland is opgeslagen, geen optimale back-ups heeft en waar haal je de support vandaan? Uiteraard waren ze erg enthousiast toen ze hoorde dat wij de perfecte oplossing hebben voor hun Cloud: Data Opslag Nederland!

Wat voor deze organisatie vooral van belang was is dat ze nu gemakkelijk:
*Tegelijkertijd in documenten werken.
*Verschillende shares aan kunnen maken en gelijk toegewezen aan het juiste team. Wat zorgt voor een optimale structuur-boost.
*Overal en altijd veilig werken in de Cloud, de corebusiness van Data Opslag Nederland. 

Weer terug op kantoor? Héérlijk he! 

Ben jij net als wij ook weer terug op kantoor? We hopen dat je weer lekker op je plek zit en er weer lekker van kunt genieten! Maar nu je er een periode niet geweest bent is het wellicht tijd voor een frisse start in je ICT-omgeving. Denk aan je Cloudomgeving, je Microsoft 365, netwerk en nog veel meer. Waar liggen de pijnpunten? Wat zijn de ICT-projecten die je graag uitgevoerd wilde hebben door de coronacrisis er niet meer aan toe bent gekomen? In onze vorige blog lees je waarom het niet verstandig is om ICT-projecten vooruit te schuiven.

Hierin willen wij jou als ondernemer graag adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek! Wij zijn er voor jou en krijgen een glimlach als jouw business weer lekker draait door slimme, veilige en betaalbare ICT :} 

Data Opslag Nederland uitgelicht: 

Onze diensten zijn jouw voordeel.

De boost van jouw business staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken iedere dag aan betere ICT en ontwikkelen ons steeds verder in onze expertise. Onze klanten ontwikkelen met ons mee, die realiseren zich goed dat ICT-projecten vooruitschuiven niet verstandig is, omdat ze hebben ontdekt dat onze diensten dat voordeel zijn wat ze nodig hebben om zo goed mogelijk te presteren.

Kijk op onze dienstenpagina en kom erachter welk voordeel het beste past bij jouw business!

Wij van Kemker ICT Groep staan voor jou klaar met een glimlach :}
Ook toe aan die glimlach? We horen graag van je!

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures