Data Opslag Nederland.

6 maart 2020

Jouw Cloud opslag

Hét wonder van de Cloud.

Vergeet Dropbox, iCloud en zelfs je Google Drive. Bij Kemker ICT Groep is er een oplossing die voor jou het meest geschikt is, om je data veilig op te slaan en overal te  gebruiken.

Deze oplossing noemen wij: Data Opslag Nederland.  Onze eigen Clouddienst die het volgende voor jou regelt: het veilig opslaan van al je zakelijke data. Niet onbelangrijk vinden wij, en zeg nou zelf: jij wilt toch ook niet dat de concurrent of cybercriminelen snel en gemakkelijk bij je data kunnen? 

Kemker ICT Groep biedt een oplossing die flexibel, snel en veilig is. En daarnaast ook nog eens betaalbaar.

Veilig opslaan van al jouw data.

De Corebusiness van D.O.N. is natuurlijk het veilig opslaan van al jouw data, in de Cloud.
Dit betekent dat je vanaf elk apparaat bij je bestanden kunt. Als je wilt kun je dus overal waar je bent met je device gewoon verder werken. Of natuurlijk overgaan op een ander apparaat.
De Cloudtechniek zorgt ervoor dat je niet per se je bestanden moet uploaden van een lokale server maar dat ze juist overal waar je bent bereikbaar zijn. Als je weggaat van kantoor en je wilt thuis nog even verder werken dan is dat geen enkel probleem dankzij de D.O.N. Sync: een shareomgeving voor jou en je collega’s (of wie daar toegang toe heeft binnen het bedrijf) zeer sterk beveiligd en altijd bereikbaar.

Speciaal voor jou: dé boost voor jouw business! 

Data Opslag Nederland biedt jou het hoogst haalbare aan op het gebied van veilige dataopslag, bestanden sharen en samenwerken aan die bestanden met je collega’s. Dus vergeet je oude opslagsysteem, Dropbox en Google Drive, en maak kennis met onze dienst die jouw dataopslag compleet en veilig beheert. Jouw data wordt opgeslagen op servers in Nederland. Deze worden dag en nacht in de gaten gehouden, en jij kunt er gewoon op elk moment bij, ieder moment van de dag, 24/7! 

Zo is Data Opslag Nederland altijd een efficiënte boost op het gebied van de optimalisatie van jouw business.  

Een stukje waarborging voor jouw zakelijke data.

Dat is Data Opslag Nederland voor de volle honderd procent. Ook als het gaat om de AVG wet denken we graag met je mee als bedrijf. Volgens deze wet is het niet meer toegestaan om je data buiten Europa te hebben opgeslagen. Denk hierbij aan Googledrive, iCloud en Dropbox. Alle drie Amerikaanse partijen met dus jouw dataopslag in Amerika en dus niet in Europa.
Graag helpen we jou met de juiste migratie van jouw data veilig en wel naar Data Opslag Nederland.
Eerder hebben we ook al eens geschreven over de AVG wet, klik hier om te lezen waarom.

Data Opslag Nederland: een dienst van Kemker ICT Groep.

Doordat het onze eigen dienst is, is het ook nog eens een stuk beter betaalbaar. Uiteraard is dat een voordeel van jou en je business. Vanaf één gebruiker betaal jij
€ 14,95 per maand voor een opslagruimte van maar liefst 1 TB. Vanaf 10 gebruikers is dat € 12,50 per maand voor een opslagruimte van 1 TB. Veel opslagruimte voor een zéér scherpe prijs zullen we maar zeggen :}

Je kunt via Windows Verkenner of Apple Finder bij de D.O.N. Sync en zo bij al jouw zakelijke bestanden die veilig staan opgeslagen in de Cloud. Ook is er een web interface van je D.O.N. Sync om zo gemakkelijk bestanden te sharen, mappen aan te maken en de juiste mensen toegang te geven tot bepaalde data. En dat is nog niet alles. Er is ook een app beschikbaar voor je smartphone of tablet om zo via D.O.N. Sync bij snel je bestanden te zijn. Ideaal voor onderweg in de trein bijvoorbeeld!

Voor meer informatie over dit unieke product klik hier

Wij werken graag in de Cloud met een glimlach.

Doe jij met ons mee? :} 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures