Kemker ICT Groep praat je bij:   
een nieuwe blog speciaal voor jou.

17 juli 2020

Jouw Accountmanager

Even voorstellen.

Mijn naam is Ivar Vierbergen, 28 jaar, woonachtig in Leerdam en accountmanager sales & marketing bij Kemker ICT Groep. De diversiteit in mijn baan vindt ik het allerleukst, sales en marketing zijn natuurlijk twee zeer belangrijke leidraden voor elk bedrijf. Zonder je sales natuurlijk geen omzet en zonder je marketing geen zichtbaarheid. Over dat laatste gesproken, de blogs die je leest zijn door mij geschreven dat doe ik met veel passie en liefde. En als accountmanager is het natuurlijk ook mijn taak om jou te woord te staan: de klant! Wekelijks spreek ik met meerdere klanten aan de telefoon of gewoon ‘’live’’ zoals dat tegenwoordig heet. Natuurlijk met 1,5 meter afstand. Ik vind het gaaf dat ik klanten mag helpen en ook echt iets mag toevoegen aan hun bedrijf. Als klant wil jij weten waar je aan toe bent, ik ga graag met je in gesprek welke ICT het beste past bij jouw bedrijf!
Je kunt mij iedere werkdag van 8:30 – 17:30 bereiken op 085 222 0 300 en ivar@kemkerict.nl. Ik hoor je graag :}  


Nieuwe klant: Horden Tuinmachines
 
Hans: we zijn bij jullie terecht gekomen via een telefonische kennismaking.
De partij die eerst onze ICT deed waren we toch niet helemaal tevreden over. 
Tussen Kemker ICT Groep en Horden Tuinmachines was er gelijk een goede klik.  

Dit vinden wij sowieso belangrijk en hechten hier ook veel waarde aan. Als we merken dat de ICT partij waarmee we werken dit ook doet is het een win-win situatie.
Qua IT moest er behoorlijk wat worden opgelost, onze server was niet geüpdatet, we hadden geen veilige Cloudopslag en onze Office omgeving was zwaar verouderd.
Ook was het niet mogelijk om tegelijk in bestanden te werken of te werken in hetzelfde systeem. Dankzij de oplossingen met een goedlopende server, veilige en snelle Cloudopslag, online werken en een nieuwe Office omgeving is Kemker ICT Groep er zeker in geslaagd ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook de manier van communiceren vinden wij erg prettig, als we ergens niet uitkomen of als we een storing hebben dan bellen we en worden we altijd goed en vriendelijk geholpen.
Ook het feit dat we altijd snel geholpen worden is erg fijn. Uitstekende service en vriendelijk personeel. Voordeel is ook dat wij zelf in Leerdam zitten en zij in Oosterwijk, een betrouwbare ICT-partij zo dicthbij is toch wel erg fijn! 

De oplossing die er volgens Hans boven uitspringt is er niet perse 1 volgens hem maar dat zijn er meerdere: lastig om er maar 1 te kiezen als vrijwel alle oplossingen voor ons fantastisch zijn. We hebben nu eindelijk veilige Cloudopslag en kunnen met meerdere mensen tegelijk werken in bestanden. We zijn voorzien van een snelle server in het netwerk. De automatische back-ups die dagelijks worden gemaakt in onze Cloud is ook erg handig, we maken ons geen zorgen meer over dat er iets misgaat met onze data.   

Daarnaast maken we natuurlijk ook gebruik van de wachtwoordkluis en slaan daar al onze wachtwoorden in op. Nooit meer een wachtwoord onthouden of verzinnen, maakt het werk nóg prettiger!   

Dankzij Kemker ICT Groep werken wij nu elke dag met een glimlach via de slimme, veilige en betaalbare ICT die zij ons bieden. We raden iedere ondernemer aan om eens contact op te nemen met deze slimme, veilige en betaalbare ICT-partij! 

Bel jij al over het Internet?  

Wellicht is het tijd dat jij als ondernemer de voordelen van VoIP gaat ontdekken.
Geen gedoe meer met meerdere telefoons of smartphones maar gewoon alle zakelijke telefonie regelen via je eigen smartphone met één handige app.  
Zakelijk en privé gescheiden houden?  

Juist met de VoIP via Kemker ICT Groep. Wij koppelen jouw zakelijke nummer aan je VoIP abonnement zodat jij bereikbaar bent wanneer jij dat wilt en niet wordt gebeld op je privé nummer. Verder zijn er mogelijkheden als een keuzemenu, wachtmuziekje, openingstijden, doorverbinden en doorschakelen en uiteraard nog veel meer. 
 
Speciaal voor jou hebben we nu ook een zéér voordelige actie. Jij betaalt géén éénmalige aansluitkosten ter waarde van € 130,00 én je betaalt maar € 10,00 per maand voor jouw VoIP abonnement.  

Dat is nog eens bellen met een glimlach :} 

Complete beveiliging voor een scherpe prijs.

Wil jij je de eerstvolgende 3 jaar geen zorgen meer maken over beveiliging  van jouw bestanden, privacy en online betalingen? Bij Kemker ICT Groep profiteer je nu van een mooie actie wat betreft jouw Managed Security Protection. Ontvang nu 3 jaar ESET Internet Security voor de prijs van 2 jaar. 
Deze actie is geldig tot eind augustus voor nieuwe ESET-gebruikers, dus wees er snel bij! 
Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze actie :}  

Bel direct: 085 222 0 300 
Mail direct: sales@kemkerict.nl   
We staan je graag te woord! 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures