ICT Oplossingen: slim, veilig betaalbaar

All-in ICT oplossingen

Geen omkijken meer naar ICT

De juiste ICT oplossing kan ontzettend belangrijk zijn voor ondernemers en bedrijven. Er kan namelijk van alles gebeuren op dit gebied. Er kunnen dingen kapot gaan, storingen optreden, of nog erger: je kunt gehackt worden. Bovendien zijn er enorm veel zaken waar je rekening mee moet houden, zoals de privacywetgeving (AVG) en de beveiliging van al je software en apparaten. Mocht er op dit gebied iets aan de hand zijn, dan wil je dat het snel wordt opgelost. Als ondernemer heb je je tijd al hard genoeg nodig en je wilt daarbij ook niet dat je werknemers hun tijd moeten verspillen aan dergelijke zaken. Daarom is de juiste ICT oplossing enorm belangrijk.

Waarom zijn ICT oplossingen zo belangrijk?
Niet alleen vanwege alle bovenstaande zaken is de juiste ondersteuning van groot belang. Bij veel bedrijven zijn er in de ICT-omgeving allerlei dingen die beter geregeld kunnen worden. Door een vrijblijvende quickscan te laten doen kom je er als bedrijf achter hoe het zit met de ICT-infrastructuur. Dit kost niets en is helemaal vrijblijvend. Er hoeft ook niets overgedragen te worden. Een quickscan kan worden uitgevoerd zonder dat je toegang hoeft te geven tot allerlei gevoelige gegevens. Daarna weet je gelijk wat er beter kan. Mocht alles al goed geregeld zijn dan krijg je dat uiteraard ook te horen.

Een all-in oplossing die betaalbaar is
Vaak waren goede ICT oplossingen relatief duur voor eenmanszaken en kleine bedrijven. Dat is allang niet meer het geval. Hoeveel het precies kost hangt tegenwoordig dan ook af van de grootte van een bedrijf. Zo wordt er onder andere gekeken naar het aantal werknemers. Om een idee te krijgen, het is al mogelijk om vanaf €1,49 per dag volledige ICT ondersteuning te krijgen als bedrijf. Wil je precies weten hoeveel het voor jouw bedrijf gaat kosten? Dan kun je altijd een scan laten doen waarna je een idee hebt van wat de kosten ongeveer gaan worden. 

Wat mag je allemaal verwachten?
Er zijn veel onderdelen die onder een all-in ICT oplossing vallen. Van veel zaken heeft niet iedereen in een bedrijf genoeg verstand en daarom is de juiste oplossing zeer handig. Denk aan het beheer van wachtwoorden, het maken van backups, het beveiligen van alle apparatuur, tweestapsverificatie en versleuteling van de harde schijf. Het is ook fijn dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week contact op kan nemen als er iets aan de hand is. Ook is het mogelijk om online Microsoft Office trainingen te volgen, zodat iedereen binnen het bedrijf up-to-date blijft binnen de huidige ontwikkelingen van Microsoft.

maak een afspraak

Support :}

Wij kunnen hulp leveren op afstand. Indien gewenst, komen wij graag bij jou langs. 

Beveiliging :}

Wij snappen dat je veilig wilt werken. Daarom hebben wij de alles-in-één-beveiliging voor al jouw apparaten. 

Systeembeheer :}

Natuurlijk wil je werken zonder zorgen over je werkplek, netwerk en server-omgeving. Dit doen wij met onze slimste technieken. 

Optionele diensten

Hieronder zie je een overzicht van de optionele diensten die perfect aansluiten.

Office 365 :}

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Skype, E-mail en Agenda en nog veel meer. Dit allemaal in één licentie. 

Cloudservices :}

Veilig bestanden delen met wie je maar wilt. Deze staan versleuteld opgeslagen via Data Opslag Nederland. Altijd en overal toegang tot jouw bestanden. 

VoIP-telefonie :}

Altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn met je mobiel en vaste toestel met kantoor op afstand. Hét alternatief voor ISDN. 

Interesse in een all-in ICT oplossing?

We horen graag van je! :}

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures