ICT oplossingen

Deskundige ICT Oplossingen

ICT oplossingen voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

Een bedrijf kan niet zonder ICT oplossingen

De ICT afdeling is voor veel grote bedrijven het hart van de organisatie, omdat hier eigenlijk het hele reilen en zeilen van het bedrijf afhankelijk van is. Voor MKB is deze afdeling echter niet altijd de grootste en soms niet eens bestaand. Er dient door deze bedrijven dan ook op een creatieve manier gezocht te worden naar ICT oplossingen. Er zijn bepaalde vereisten die voor alle bedrijven gelden ongeacht het formaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de algemene verordening gegevensbescherming, waar alle processen op afgesteld dienen te zijn. MKB kunnen indien ze zelf geen interne ICT afdeling hebben of hulp nodig hebben dan ook gebruik maken van een derde partij die tegen een vergoeding voorziet in het bieden van ICT oplossingen.

Veel MKB moeten een beroep doen op ICT ondersteuning door gespecialiseerd bedrijf

Er zitten diverse voordelen verbonden aan het gebruik van een externe partij die helpt met ICT oplossingen. Uiteraard is voor veel MKB een externe oplossing uit nood geboren, simpelweg omdat de middelen er niet zijn om dit onderdeel van de bedrijfsvoering zelf in beheer te houden. Het is echter vaak wel een stuk goedkoper om gebruik te maken van een ICT bedrijf en daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de kosten op dit gebied beter te beheren en onder controle te houden.  In veel gevallen kun je namelijk als onderneming zelf bepalen welke services je wil afnemen en tijdens welke uren je ondersteuning nodig hebt. Ook met betrekking tot de gegevensopslag van alle bedrijfsdata kan een ICT bedrijf ontzettend helpen om data veilig op te slaan op een externe server die wanneer nodig makkelijk te bereiken is. De grootste nachtmerrie van elke ondernemer, is natuurlijk om alle data kwijt te raken, maar ook hiervoor bieden externe IT bedrijven diverse oplossingen in de vorm van back-up servers aan.

Optimaal thuiswerken met ICT oplossingen

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit dat alle werknemers uitgerust zijn met de beste ICT oplossingen om zo optimaal mogelijk hun werk te doen. Niet alleen draagt dit bij aan een beter bedrijfsresultaat, het helpt ook nog eens bij een toenemende personeelstevredenheid. Helemaal met betrekking tot het steeds populairder wordende thuiswerken, is het essentieel dat een bedrijf voor de juiste ICT oplossingen kiest. Een extern ICT bedrijf kan een netwerk opzetten dat vanaf huis toegankelijk is voor alle medewerkers middels een 2 factor authenticatie proces. Daarnaast kan dit soort bedrijf ook adviseren op het gebied van het gebruik van hardware.

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en borgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuur in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een quickscan op locatie aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in de haak zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons bezoek merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct ICT oplossingen nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures