All-in ICT ondersteuning

Het gemak van All-in ICT ondersteuning.

Volledige en betaalbare IT ondersteuning nu toegankelijk voor iedereen

Als je ondernemer bent wil je iedere minuut van je werkdag besteden aan de groei van jouw bedrijf. Je wilt niet in de weer zijn met printers die niet willen 'luisteren' of falende wifi. Of erger nog slachtoffer worden van vervelende praktijken zoals gijzelsoftware. Om nog maar te zwijgen over aanvaringen met Nederlandse instanties omtrent naleving privacy wetgeving en specifiek dan de AVG v.w.b. de ICT infrastructuur. Je wilt beschermd zijn tegen al deze obstakels, hindernissen en nadelen. De kans is klein dat je diepgaande kennis hebt van alle facetten van ICT, zoals cloud opslag, VOIP telefonie, servers, werkplekken, harddisks, enzovoort. Uiteraard is dit in de meeste gevallen wenselijk. Daarom schakel jij hiervoor een betrouwbare en deskundige ICT partner in die slimme, veilige, en betaalbare oplossingen biedt.

  • 24/7 onbeperkt support
  • 1 uur periodiek beheer op locatie
  • Ieder uur een back-up
  • Hersteld in 5 minuten
  • Tweestapsverificatie
  • Beveiliging van alle apparaten 
  • Volledige versleuteling harde schijf
  • Wachtwoordbeheer
  • Onbeperkt online trainingen 

Wij staan in een notendop voor ICT met een glimlach. Wilt zeggen, iedere dag naar je werk bezig met datgene waar je voor opdaagt: je organisatie runnen. Geen zorgen en omkijken hebben naar technische zaken, niet op hardware, niet op software vlak. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, bijv. door een foutje van een medewerker, dan kun je altijd een beroep op ons doen, zowel online op afstand als offline op locatie.

Voorheen was dit soort ICT ondersteuning vaak nét iets te prijzig voor ZZP en MKB organisaties. Kemker ICT Groep heeft dit nu o.a. door slimme innovaties toegankelijk gemaakt voor een breder publiek.

De exacte kosten van slimme, betaalbare en veilive ICT ondersteuning? Dit verschilt per organisatie, hoeveel werknemers bijv. Maar de vanaf prijs is: €1,49 per dag.

Maak vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een afspraak door op onderstaande knop te drukken. Tevens is het mogelijk om een kosteloze en vrijblijvende ICT quickscan aan te vragen. Zo ben je snel wijzer omtrent de huidige staat van de IT infrastructuur van jouw organisatie. Alsmede, kunnen we een inschatting maken van de kosten van all-in ICT ondersteuning specifiek voor jullie organisatie, hierbij begint jouw volgende stap! :} 

maak een afspraak

Support :}

Wij kunnen hulp leveren op afstand. Indien gewenst, komen wij graag bij  jou langs. 

Beveiliging :}

Wij snappen dat je veilig wilt werken. Daarom hebben wij de alles-in-één-beveiliging voor al jouw apparaten. 

Systeembeheer :}

Natuurlijk wil je werken zonder zorgen over je werkplek, netwerk en server-omgeving. Dit doen wij met onze slimste technieken. 

Optionele diensten

Hieronder zie je een overzicht van de optionele diensten die perfect aansluiten op het All-in ICT ondersteuning.

Office 365 :}

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Skype, E-mail en Agenda en nog veel meer. Dit allemaal in één licentie. 

Cloudservices :}

Veilig bestanden delen met wie je maar wilt. Deze staan versleuteld opgeslagen via Data Opslag Nederland. Altijd en overal toegang tot jouw bestanden. 

VoIP-telefonie :}

Altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn met je mobiel en vaste toestel met kantoor op afstand. Hét alternatief voor ISDN. 

Interesse in All-in ICT ondersteuning?

We horen graag van je! :}

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures