ICT ondersteuning voor het MKB: slim, veilig en betaalbaar.

All-in ICT voor het MKB

ICT zonder omkijken

Ben jij op zoek naar volledige en complete voor jouw ICT? Maar zijn alle aanbiedingen die je tot dusver ontvangen hebt van lokale ICT partijen te prijzig? Dan hebben wij goed nieuws. Kemker ICT Groep biedt een betaalbaar, slim en veilig ICT-pakket aan waarmee jij als ondernemer en je personeel nooit meer het hoofd stoten aan ICT-problemen.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen.
Het all-in ICT-pakket is al verkrijgbaar vanaf €1,49 per dag. Voor de prijs van een kop koffie, kun je dus al de ICT-infrastructuur van jullie organisatie naar een hoger plan tillen.

Jouw voordelen op een rijtje:

- Onbeperkt support
- 1 uur periodiek beheer op locatie
- Ieder uur een back-up
- Hersteld in 5 minuten
- Tweestapsverificatie
- Beveiliging van alle apparaten
- Volledige versleuteling harde schijf
- Wachtwoordbeheer
- Onbeperkt onlinetrainingen

Een belangrijk thema voor Mkb’ers de afgelopen jaren is het voldoen aan de AVG-wetgeving. Veel Nederlandse MKB organisaties zijn nog steeds niet helemaal AVG proof. Met als gevolg risico op hoge boetes. Goed om te weten is dat het pakket dat Kemker ICT Groep aanbiedt vanaf de grond af aan ontwikkeld is met AVG in het vaandel. Dit betekent geen kopzorgen meer op juridisch vlak voor wat betreft de ICT opzet. Dit is voor jou als ondernemer erg prettig omdat er steeds meer digitaal plaatsvindt. 

De ICT is voor veel Mkb’ers vandaag de dag een ruggengraat voor het functioneren van de onderneming. Een voorbeeld van een aspect dat veel kleinere ondernemingen nog wel eens over het hoofd zien is Cloudopslag. Wellicht gebruik jij een oplossing van Amerikaanse techniek zoals Dropbox, OneDrive of iCloud.

Deze zijn niet AVG proof. Daar komt bij dat alle data in Amerika staat opgeslagen en dus niet in Europa wat wel moet volgens de AVG.

Kemker ICT Groep heeft o.a. om die redenen haar eigen oplossing ontwikkeld met de naam Data Opslag Nederland, of kortweg DON. Dankzij DON is al jouw data altijd veilig opgeslagen, specifiek in Delft en Amsterdam. Daardoor heb je ook meer zekerheid. Mocht er onverhoopt iets misgaan in het datacenter in Amsterdam, bijvoorbeeld brand of een andere calamiteit. Dan heb je altijd nog een back-up achter de hand in Delft.

Een tweede thema waar we niet meer omheen kunnen is het thuiswerken. Een digitale revolutie waar je ''u'' tegen zegt dankzij de coronacrisis.
Alsof beginnen met thuiswerken nog niet lastig genoeg is, nemen we helaas waar dat het aantal cyber security gerelateerde aanvallen sterk is toegenomen. Hackers die op de loer liggen zien hun kans schoon nu het MKB zich in een kwetsbare situatie bevindt. Een onderzoek van een cyber company wees ook verder uit dat hackers steeds vaker het vizier richten op kleinere bedrijven. Door de juiste Cybersecurity te implementeren zoals Managed security Protection, tweestapsverificatie en veilig wachtwoordbeheer zorgt Kemker ICT Groep ervoor dat je nooit meer wakker hoeft te liggen van dit soort dreigingen.

Om weer terug te komen op DON. Ons eigen Cloud platform stelt jullie in staat om gemakkelijk vanuit huis te werken. En dat iedere werknemer de bestanden ziet die voor hem of haar relevant zijn. Een probleempunt met veel Cloud opslag diensten is dat er geen juiste mappen-structuur is ingebouwd. Dit komt omdat deze oplossingen voornamelijk bedoeld zijn voor de particuliere markt. Als onderneming, ook als Mkb’er, is dit natuurlijk geen ideale situatie. Je wilt niet dat een social media manager kan komen bij vertrouwelijke stukken die eigenlijk alleen bestemd zijn voor besluitnemers van de organisatie. DON houdt hier en ook met andere thema’s belangrijk voor MKB-ondernemingen specifiek rekening mee.

Nog twijfels? Vraag dan de geheel kosteloze en vrijblijvende ICT QuickScan aan. Een specialist van Kemker ICT Groep komt dan bij jullie langs om de huidige ICT-infrastructuur aan een inspectie te onderwerpen. Dit is een niet-invasieve audit. Dit wil zeggen dat je met ons geen wachtwoorden hoeft te delen, we installeren geen software, en je hoeft ook geen toegang te geven tot servers en werkplekken.

Uiteraard kan deze scan ook op afstand ;}
Vraag hier vrijblijvend naar de voorwaarden. 

maak een afspraak

Support :}

Wij kunnen hulp leveren op afstand. Indien gewenst, komen wij graag bij  jou langs. 

Beveiliging :}

Wij snappen dat je veilig wilt werken. Daarom hebben wij de alles-in-één-beveiliging voor al jouw apparaten. 

Systeembeheer :}

Natuurlijk wil je werken zonder zorgen over je werkplek, netwerk en server-omgeving. Dit doen wij met onze slimste technieken. 

Optionele diensten

Hieronder zie je een overzicht van de optionele diensten die perfect aansluiten op all-in ICT voor het MKB.

Office 365 :}

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Skype, E-mail en Agenda en nog veel meer. Dit allemaal in één licentie. 

Cloudservices :}

Veilig bestanden delen met wie je maar wilt. Deze staan versleuteld opgeslagen via Data Opslag Nederland. Altijd en overal toegang tot jouw bestanden. 

VoIP-telefonie :}

Altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn met je mobiel en vaste toestel met kantoor op afstand. Hét alternatief voor ISDN. 

Interesse in MKB ICT ondersteuning?

We horen graag van je! :}

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures