Logo mooving people 600x371

Mooving People, opgericht door Desiree Dankers en Berry Koeleman, biedt diverse tools en trainingen. Desiree Dankers is een partner bij Koeleman, Sterk & Partners en tevens eigenaar van Mooving People.

Desiree Dankers is een zeer ervaren businesscoach, adviseur en trainer op het gebied van vitaal werken, werkgeluk, werkstress en burn-outpreventie. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring heeft ze meer dan duizend professionals geholpen uit verschillende organisaties. Haar doel is om hen meer plezier in hun werk te laten ervaren, hun talenten optimaal te benutten en de beste versie van zichzelf te worden.

Desiree Dankers staat bekend om haar doortastendheid, dynamiek en humor, waarmee ze mensen in beweging brengt en energie laat bruisen. Samen met Boven de Lijn heeft ze de VitaliteitsScan© ontwikkeld.

Haar missie is om de kracht van vitaliteit te benutten voor heel Nederland. Teams die met haar samenwerken ervaren direct de voordelen van leven met passie en een heldere geest, wat bijdraagt aan zakelijk succes.

Logo mooving people 600x371

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures