Graag vertellen we je meer over Local IT Heroes.

Local IT Heroes is een opmerkelijk initiatief van Boudewijn Vervoort van FFWD-IT BV en Alexander Versluis van Tagnet BV en Jeroen Kemker van Kemker ICT Groep BV

Kemker ICT Groep, als een van de deelnemende Nederlandse IT-bedrijven, zijn krachten heeft gebundeld om jou als gewaardeerde klant nog beter van dienst te zijn. Met onze landelijke dekking zijn onze IT-superhelden altijd dicht in de buurt, terwijl we tegelijkertijd de flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid van een lokale dienstverlener garanderen.

Bij Local IT Heroes combineren we het beste van twee werelden. Onze lokale heldenbedrijven zijn wendbaar, en schakelen snel, terwijl de samenwerking op nationaal niveau je verzekert van een uitgebreid netwerk van IT-specialisten die elk vraagstuk kunnen oplossen. Of het nu gaat om een snelle oplossing voor een klein probleem of om complexe technische uitdagingen, onze IT-superhelden staan paraat om je te redden.

24/7 Redding bij IT-problemen!

Wij begrijpen dat IT-problemen op de meest onverwachte momenten kunnen toeslaan. Daarom staan de superhelden van Local IT Heroes 24/7 voor je klaar. We rusten niet totdat alles voor je is geregeld en we vertrekken nooit zonder een passende oplossing of workaround te bieden. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, en we zijn vastberaden om je te helpen bij elke uitdaging die je tegenkomt.

Hoe werkt het?

Als onderdeel van Local IT Heroes behoudt Kemker ICT Groep de volledige regie over zijn eigen bedrijf. Samen met andere heldenbedrijven zijn we trotse mede-eigenaren van Local IT Heroes. We voeren met trots het powered by Local IT Heroes-logo naast ons eigen bedrijfslogo, waardoor we kunnen profiteren van alle voordelen van een grote landelijke onderneming én die van een kleinschalig, lokaal bedrijf.

Ben je klaar om te profiteren van de expertise en toewijding van IT-superhelden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Kemker ICT Groep met Local IT Heroes jouw IT-omgeving naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Local IT Heroes Teamfoto balk

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures