LastPass 

LAPP logo horiz col RGB

 Wist u dat:

- De gemiddelde werknemer 191 verschillende wachtwoorden in beheer heeft? 
- 90% van de werknemers gebruik maakt van hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts?
– 60% van bedrijven in het mkb de deuren moet sluiten na een veiligheidslek?
- Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op LastPass om veiligheids problemen te voorkomen.

Al jaren zijn we trotse reseller van LastPass en inmiddel Focus Partner voor de Nederlandse markt van LastPass, dé oplossing voor jou als ondernemer om al je wachtwoorden veilig op te slaan. Het enige wachtwoord dat je nog dient te onthouden is je hoofdwachtwoord. Je hoeft zelfs nooit meer een wachtwoord te verzinnen, er zit namelijk een automatische wachtwoord generator bij. 

Waarom LastPass via Kemker ICT Groep

Er zijn verschillende redenen waarom een klant ervoor zou kunnen kiezen om de dienst LastPass af te nemen via de Nederlandse Reseller Kemker ICT Groep BV.

1. Lokale ondersteuning: Kemker ICT Groep opereert vanuit 13 locaties in Nederland, wat betekent dat het MKB-bedrijf directe toegang heeft tot lokale ondersteuning en expertise. Dit kan handig zijn voor snelle reacties op vragen en problemen, evenals voor het begrijpen van de specifieke behoeften 

2. Nederlands support: Klant kan rekenen op ondersteuning in de Nederlandse taal. Dit kan de communicatie en het begrip vergemakkelijken, waardoor eventuele misverstanden als gevolg van taalbarrières worden verminderd. 

3. Implementatiehulp: Het implementeren van een nieuwe dienst zoals LastPass kan voor een klant een uitdaging zijn, vooral als ze niet veel ervaring hebben met IT-oplossingen. Kemker ICT Groep BV kan helpen bij een soepele implementatie van LastPass, waardoor de klant snel en effectief van de voordelen van de dienst kan profiteren. 

4. Nederlandse BTW factuur

5. Persoonlijke aanpak: Het feit dat Kemker ICT Groep BV hun diensten aanbiedt met een glimlach, geeft aan dat ze zich richten op klanttevredenheid en een persoonlijke benadering hebben.

Al met al kan de combinatie van lokale aanwezigheid, Nederlandse ondersteuning, implementatiehulp en persoonlijke aandacht een aantrekkelijke optie zijn voor een klant dat op zoek is naar een betrouwbare wachtwoordbeheerdienst.


Veelgestelde Vragen over LastPass

Waarom LastPass?

LastPass heeft twee hoofddoelen in specifieke volgorden, namelijk een veilig gebruik en beheer van inloggegevens en data en een gebruiksvriendelijke en makkelijke ervaring voor de gebruiker. In principe is LastPass er voor iedereen die waarde hecht aan de online veiligheid en zo veilig mogelijk met zijn of haar gegevens wil omgaan. LastPass verzekerd een sterk wachtwoord voor elke online applicatie en zorgt ervoor dat geen wachtwoord hetzelfde is zonder dat je hier zelf extra wachtwoorden voor hoeft te onthouden. De app die zowel geschikt is voor de computer, als voor Android en Apple apparaten maakt dat LastPass gebruiksvriendelijk is voor iedereen.

 

Hoeveel kost Last Pass?

De kosten van het gebruik van LastPass variëren per abonnement en type gebruiker. De privé abonnementen variëren van de gratis variant tot een bedrag van €3.90 per maand voor het familie abonnement. Met betrekking tot de zakelijke abonnementen zijn er vijf verschillende varianten waaruit gekozen kan worden die variëren in prijs van €2.90 per maand voor het MFA abonnement tot €7.50 voor het Identity abonnement. 

Kan ik LastPass gratis uitproberen?

Voor alle privé abonnementen is het mogelijk om deze voor maar liefst 30 dagen kosteloos uit te proberen en voor de zakelijke abonnementen geldt een gratis proefperiode van 14 dagen.

Wat is de meerwaarde van een betaald LastPass abonnement?
De gratis versie van LastPass werkt maar op 1 mobiel  of 1 computers niet op allebei te gebruiken. Voor het gebruik op mobiel én computer is een betaald abonnement nodig. Een geweldige functie van de betaalde variant is de synchronisatie tussen verschillende apparaten.

Synchroniseert LastPass ook tussen verschillende soorten apparaten en besturingssystemen?
Omdat LastPass een versie heeft voor vrijwel alle apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, desktop. Of het nu om een iPad of Samsung telefoon gaat. Het werkt overal fantastisch. 

Hoelang duurt het voordat ik gebruik kan maken van LastPass?

Wanneer je LastPass besteld via Kemker ICT Groep dan is het mogelijk om al binnen 24 uur gebruik te maken van alle diensten van het door jouw gekozen abonnement. 

Is het mogelijk om LastPass te kopen met Nederlandse BTW factuur?
Wanneer je LastPass koopt en laat installeren via Kemker ICT Groep dan ontvang je een Nederlandse factuur met dus Nederlandse BTW daarop.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures