LastPass Enterprise 

Al jaren zijn we trotse reseller van LastPass, dé oplossing voor jou als ondernemer om al je wachtwoorden veilig op te slaan. Het enige wachtwoord dat je moet onthouden is je hoofdwachtwoord, de rest sla je op in de database van LastPass en ''voila'' het zit gekoppeld aan al je log ins op het wereldwijde web. Je hoeft zelfs nooit meer een wachtwoord te verzinnen, er zit namelijk een automatische wachtwoord generator bij. Ook als het gaat om de beveiliging van je wachtwoorden en logins zit dat goed bij LastPass met een geheel eigen geintegreerde security hoef jeje geen zorgen te maken dat ze makkelijk te hacken zijn.
Doe er je voordeel mee als ondernemer en kies voor LastPass! 

Veelgestelde Vragen over LastPass

Waarom LastPass?

LastPass heeft twee hoofddoelen in specifieke volgorden, namelijk een veilig gebruik en beheer van inloggegevens en data en een gebruiksvriendelijke en makkelijke ervaring voor de gebruiker. In principe is LastPass er voor iedereen die waarde hecht aan de online veiligheid en zo veilig mogelijk met zijn of haar gegevens wil omgaan. LastPass verzekerd een sterk wachtwoord voor elke online applicatie en zorgt ervoor dat geen wachtwoord hetzelfde is zonder dat je hier zelf extra wachtwoorden voor hoeft te onthouden. De app die zowel geschikt is voor de computer, als voor Android en Apple apparaten maakt dat LastPass gebruiksvriendelijk is voor iedereen.

 

Hoeveel kost Last Pass?

De kosten van het gebruik van LastPass variëren per abonnement en type gebruiker. De privé abonnementen variëren van de gratis variant tot een bedrag van €3.90 per maand voor het familie abonnement. Met betrekking tot de zakelijke abonnementen zijn er vijf verschillende varianten waaruit gekozen kan worden die variëren in prijs van €2.90 per maand voor het MFA abonnement tot €7.50 voor het Identity abonnement.

 

Kan ik LastPass gratis uitproberen?

Voor alle privé abonnementen is het mogelijk om deze voor maar liefst 30 dagen kosteloos uit te proberen en voor de zakelijke abonnementen geldt een gratis proefperiode van 14 dagen.

Wat is de meerwaarde van een betaald LastPass abonnement?
De gratis versie van LastPass werkt maar op 1 mobiel  of 1 computers niet op allebei te gebruiken. Voor het gebruik op mobiel én computer is een betaald abonnement nodig. Een geweldige functie van de betaalde variant is de synchronisatie tussen verschillende apparaten.

Synchroniseert LastPass ook tussen verschillende soorten apparaten en besturingssystemen?
Omdat LastPass een versie heeft voor vrijwel alle apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, desktop. Of het nu om een iPad of Samsung telefoon gaat. Het werkt overal fantastisch. 

Hoelang duurt het voordat ik gebruik kan maken van LastPass?

Wanneer je LastPass besteld via Kemker ICT Groep dan is het mogelijk om al binnen 24 uur gebruik te maken van alle diensten van het door jouw gekozen abonnement. 

Is het mogelijk om LastPass te kopen met Nederlandse BTW factuur?
Wanneer je LastPass koopt en laat installeren via Kemker ICT Groep dan ontvang je een Nederlandse factuur met dus Nederlandse BTW daarop.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures