Online werkplek

Gebruiksvriendelijke cloud werkplek

Geoptimaliseerde werkplek voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

Het kantoorlandschap verandert sneller dan ooit tevoren

Een kantoorbaan ziet er tegenwoordig een stuk anders uit dan een aantal jaren geleden. Naast de algemene digitalisering heeft ook de corona crisis behoorlijk bijgedragen aan de verandering van het kantoorlandschap. Het thuiswerken is in een sneltreinvaart geraakt en verder genormaliseerd. Voor bedrijven heeft dit nog meer uitdagingen geboden en vooral op ICT gebied is het voor elk bedrijf belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en daar waar nodig ook de bedrijfsprocessen op aan te passen. Voor veel bedrijven is de data of gegevensopslag het meest waardevolle bezit. Door het digitaliseren kiezen steeds meer bedrijven voor het gebruik van een online cloud waarin data wordt opgeslagen.

Gespecialiseerde bedrijven bieden hulp bij het opzetten van een cloud oplossing

Niet elk bedrijf heeft de luxe van een eigen IT afdeling en vooral veel MKB dienen dit dan ook uit te besteden aan gespecialiseerde IT bedrijven. Ook om de werkplek een meer online plek te maken die vanuit de cloud beheerd wordt en toegankelijk is, kan een extern bedrijf faciliteren. Bij het werken vanuit de cloud zijn alle gegevens online beschikbaar en worden deze vanaf een externe server beheerd. Bedrijven die diensten met betrekking tot deze opslag-methodiek aanbieden, voorzien ook in het faciliteren van back-ups en helpen ook bij de IT beveiliging.

Een veilige werkplek vanuit de cloud

Steeds meer MKB kiezen, al dan niet noodgedwongen ervoor om mensen af en toe thuis te laten werken. Een cloud oplossing is bijna onontkoombaar indien er vanuit huis gewerkt wordt, omdat je als bedrijf niet wil hebben dat iedereen met de data van het bedrijf rondloopt. Door gebruik te maken van een werkplek gemanaged vanuit de cloud kan er een veilige omgeving gecreëerd worden voor zowel de werknemer als ook de consument. Ook is het bieden van IT support op afstand een stuk eenvoudiger wanneer er gebruik gemaakt wordt van een online werkplek oplossing.

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en borgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuren in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een quickscan aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in orde zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons 'bezoek' merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct een online werkplek oplossing nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures