ICT werkplekbeheer

Deskundige ICT werkplek oplossingen

ICT werkplekken optimaal benutten voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

Een productiever bedrijf met de beste ICT op de werkplek

Veel bedrijven zijn grotendeels afhankelijk van technologie. Helemaal met de toenemende digitalisering en het werken vanuit huis, maakt dat bedrijven zich steeds meer moeten focussen op ICT op de werkplek en werkplekbeheer in het algemeen. Het is belangrijk dat alle werknemers over de juiste apparatuur beschikken en de benodigde infrastructuur hiervoor aanwezig is. Het opzetten en beheren van dit soort werkplekken op ICT vlak is behoorlijk specialistisch. Als bedrijf is het dan ook belangrijk om, indien je niet de benodigde kennis of een ICT afdeling in huis hebt, een beroep te doen op de expertise van een extern IT bedrijf. Een IT bedrijf kan assisteren met werkplek beheer en hulp en ondersteuning bieden bij het onderhoud en aanschaf van zowel software als hardware voor het hele bedrijf.

Werkplekbeheer gaat verder dan computers alleen

Werkplekbeheer richt zich niet, zoals velen denken, alleen maar op computer software en hardware, maar ook op andere apparatuur. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de beamer in meeting rooms of het gebruik van printers binnen een kantoor via een bedrijfsnetwerk. In steeds meer bedrijven wordt er ook op flexibelere tijden gewerkt en gaan we steeds meer richting een 24-uurs economie. Het is in dat geval dan ook belangrijk dat er ook 24/7 ondersteuning beschikbaar is voor alle medewerkers, zodat problemen en storingen een zo minimaal mogelijke impact hebben op de bedrijfsvoering.

Als ondernemer kies je zelf hoeveel kosten je wilt besteden aan werkplekbeheer

Door gebruik te maken van een gespecialiseerd ICT bedrijf, wordt de werkplek een stuk aangenamer en efficiënter. In veel gevallen is het helemaal niet nodig dat het IT personeel op hetzelfde kantoor gevestigd is en vaak kan er op afstand ook waargenomen worden en ondersteuning geboden worden. Indien nodig kan een specialist altijd langskomen wanneer de situatie hier om vraagt en er niet op afstand opgelost kan worden. Ook voor het thuiswerken is deze constructie dan ook zeer geschikt. De meeste bedrijven die deze diensten met betrekking tot werkplekbeheer aanbieden, beschikken over diverse pakketten waarmee de ondernemer zelf de kosten voor deze diensten kan controleren en kan beïnvloeden.

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en borgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuren in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een quickscan aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in orde zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons 'bezoek' merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct een ICT werkplek oplossing nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures