ICT support

Deskundige ICT support

ICT support voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

ICT support voor MKB is belangrijker dan ooit tevoren voor een optimaal bedrijfsresultaat

Er is tegenwoordig vrijwel geen bedrijf te vinden waar er niet met computers gewerkt wordt. Steeds meer zaken gaan digitaal en dat is zeker in het bedrijfsleven heel duidelijk te merken. De Corona pandemie heeft hier natuurlijk ook een grote invloed op gehad door de toename van het thuiswerken. Naast alle kansen en mogelijkheden op het gebied van optimalisatie en automatisering, zijn er ook vele uitdagingen voor bedrijven op dit gebied. Vooral voor MKB is het soms een hele opgave om de juiste structuur neer te zetten wanneer er geen interne IT afdeling is. Voor de beste ICT support, gebeurt het dan ook regelmatig dat MKB dit uitbesteden aan een extern bedrijf die helpt bij het opzetten van de juiste infrastructuur en daarnaast ook de nodige ondersteuning biedt wanneer dit nodig is.

Digitalisering zorgt voor vele uitdagingen op het gebied van ICT voor ondernemers

De digitalisering zorgt er ook voor dat de wetgeving en regels veranderen. Zo is de laatste jaren de privacy wetgeving een hot topic, omdat door de digitalisering iedereen zijn of haar gegevens toegankelijk zijn. Voor bedrijven is hier een belangrijke rol in weggelegd en sinds mei 2018 hebben we dan ook in de gehele EU te maken met de zogenaamde AVG wetgeving die staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Elk bedrijf moet zorgvuldig omgaan met de gegevens van haar klanten en de juist ICT infrastructuur is hierbij cruciaal. Door gebruik te maken van professionele ICT support in de vorm van een gespecialiseerd IT bedrijf, kan dit gefaciliteerd worden en problemen met betrekking tot deze wetgeving voorkomen worden.

ICT support zorgt voor een win-win situatie tijdens het thuiswerken

Steeds meer mensen werken vanaf huis en dat is best een spannende onderneming voor managers en ondernemers, omdat ze hiermee voor een deel de controle over het personeel verliezen. Door gebruik te maken van de juiste ICT support structuur, wordt thuiswerken nog succesvoller voor zowel de werknemer als de werkgever. Een extern IT bedrijf kan helpen bij het opzetten van een veilige thuiswerk set-up met onder andere een twee-factor authenticatie systeem. Ook is het mogelijk om audits te doen op het gebruik van verschillende systemen en activiteiten op het bedrijfsnetwerk, dat ervoor zorgt dat iedereen productief blijft en ook vanuit huis het werk serieus blijft benaderen. Voor de werknemers is er ook nog eens de mogelijkheid om op afstand vanuit huis ICT support te raadplegen indien er problemen ondervonden worden met de gebruikte software of hardware.

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en borgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuren in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een quickscan aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in orde zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons 'bezoek' merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct ICT support nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures