Dé ICT-roadmap :}   

21 augustus 2020

Waarom het een feit is dat jouw bedrijf dit nodig heeft.

Als je aan een roadmap denkt denk je misschien al snel aan een wegenkaart of Google Maps.   
Toch is het ook een term die steeds vaker voorkomt in het bedrijfsleven, een roadmap voor de marketing, een roadmap voor de financiën, een roadmap voor… vul het zelf maar in.    
Er zijn dus bedrijven die niet meer zonder kunnen, en daarnaast is de roadmap een handig middel om te checken hoe je ervoor staat als bedrijf. Zoals bijvoorbeeld: jouw ICT. Dat is waar we als Kemker ICT Groep graag over praten en mee bezig zijn.
We helpen jou graag aan de volgende stap in jouw ICT door middel van de ICT-roadmap. Lees verder hoe we jou die volgende stap bieden!

Onze werkwijze speciaal voor jou.   

Maak je geen zorgen, je hoeft zo'n waslijst echt niet meer zelf te bedenken tegenwoordig.    
Daar helpen wij jou graag mee. Kijk maar eens op onze pagina over de ‘werkwijze’ die we toepassen op jouw ICT. Stap voor stap denken wij met je mee, en doen we en een grondige inventarisatie waar we de ICT-roadmap op gaan toepassen. Hoe duidelijker het voor ons is wat jij nodig hebt, hoe beter natuurlijk. Denk aan je serveromgeving of je Cloudomgeving, software, hardware, Internet, Wifi, uitbreiding, groei, toekomst. Wat voor ons belangrijk is, is jouw voordeel.   
We willen graag samen met jou de situatie helder krijgen, jouw wensen verbinden met de toekomst, een structureel plan van aanpak creëren, die aanpak installeren en implementeren en natuurlijk: stap voor stap met jouw bedrijf blijven meelopen, zeker na de oplevering van onze ICT. We staan graag voor je klaar.    

Hoe maak je jouw roadmap compleet?  

De werkwijze is besproken, de roadmap uitgelegd, het plan is klaar om te worden opgesteld.   
Bij Kemker ICT Groep kun je ervoor kiezen voor een aanvulling op je huidige ICT dus bijvoorbeeld met VoIP-telefonie, CRM of monitoring. Je kunt ervoor kiezen om diensten af te nemen die bij jouw bedrijf passen. En je kunt er natuurlijk voor kiezen om het alles in één ICT-pakket af te nemen, dit kan zijn: de Cloud variant óf de lokale variant. Dit noemen we hét All-in ICT-pakket of Hét All-in Cloud pakket. Het is aan jou als ondernemer de keuze wat je het liefst wilt.   
Werk je nog lokaal met servers en wil je graag dit zo houden dan kies je voor de lokale variant en als je al in de Cloud werkt of wilt gaan werken kies je vanzelfsprekend voor de Cloud variant.    
     
In beide pakketten zitten de volgende voordelen wat betreft jouw ICT-roadmap:   
· Onbeperkt support   
· 1 uur periodiek beheer op locatie   
· Ieder uur een back-up   
· Hersteld in 5 minuten   
· Tweestapsverificatie   
· Beveiliging van alle apparaten    
· Volledige versleuteling harde schijf / Cloudopslag
· Wachtwoordbeheer   
· Onbeperkt onlinetrainingen   

Besparen op ICT, hoe doe ik dat?   

Bij ons mag jij verzekerd zijn van een scherpe prijs als het gaat om jouw ICT. Op dit moment hebben we een interessante VoIP actie voor jouw bedrijf, bespaar op je huidige VoIP kosten en kom achter jouw voordeel als het gaat om zakelijke telefonie :} 
Ditzelfde geldt voor jouw complete ICT-omgeving, of je nu kiest voor hét All-in ICT-pakket of hét All-in Cloud pakket we zorgen er bij beide pakketten voor dat jij maar liefst tot 30 % kunt besparen op je huidige ICT-kosten. Dit noemen we slimme, veilige en betaalbare ICT. Alles in één simpel ICT-pakket met onbeperkt support is dat een flinke boost voor jouw onderneming!

Onze diensten zijn jouw voordeel.  

De drive van jouw business staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken iedere dag aan betere ICT en ontwikkelen ons steeds verder in onze expertise. Onze klanten ontwikkelen met ons mee, die realiseren zich goed dat ICT-projecten vooruitschuiven niet verstandig is, omdat ze hebben ontdekt dat onze diensten hét voordeel zijn wat ze nodig hebben om zo optimaal te presteren.

Kijk op onze dienstenpagina en kom erachter welk voordeel het beste past bij jouw business.  

Nieuwsgierig wat onze klanten over ons zeggen? Lees hun referenties hier

Wij van Kemker ICT Groep staan voor je klaar met een glimlach :}   
Ook toe aan die glimlach? We horen graag van je.

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures