ICT onderhoud

Deskundig ICT onderhoud

Pro-actief ICT onderhoud voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

ICT onderhoud steeds belangrijker voor een positief bedrijfsresultaat

De ICT afdeling van elk bedrijf wordt steeds belangrijker en is cruciaal voor het bedrijfsresultaat, omdat een optimale ICT infrastructuur bijdraagt aan de hoogste productiviteit, veiligheid en efficiëntie. Niet alleen het opzetten van deze IT infrastructuur, maar ook het beheer en het ICT onderhoud is van belang om ervoor te zorgen dat het bedrijf en haar werknemers optimaal kunnen presteren. Niet elk bedrijf heeft echter de middelen om al het ICT beheer zelf te doen en er zijn dan ook regelmatig bedrijven in de MKB categorie die ervoor kiezen om het ICT onderhoud uit te besteden aan een gespecialiseerde externe partij.

De productiviteit van het personeel wordt beïnvloed door de kwaliteit van de ICT ondersteuning

Het ICT onderhoud behelst vele zaken en is ook behoorlijk dynamisch. Uiteraard is het natuurlijk belangrijk dat het personeel op een zo goed mogelijke manier zo productief mogelijk kan zijn. Met het thuiswerken dat tegenwoordig behoorlijk in de lift zit, zijn er op dit gebied behoorlijk wat uitdagingen bijgekomen op ICT gebied en moet er in veel gevallen een betrouwbaar netwerk opgezet worden, waarbij iedereen in een veilige omgeving toegang heeft en vanaf huis kan inloggen op het bedrijfsnetwerk. Hierbij lopen privégebruik van de computer en het gebruik voor werk weleens door elkaar heen en het continue onderhouden van de nieuwste software updates is dan ook essentieel.

Veiligheid is een van de belangrijkste onderdelen binnen het ICT onderhoud

Online veiligheid en de bescherming van data wordt door de toegenomen digitalisering met de dag belangrijker. Op het gebied van ICT onderhoud vormt veiligheid dan ook één van de grootste onderdelen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de veiligheid van de bedrijfsdata die in een online cloud kan worden opgeslagen. Ook wordt hierbij rekening gehouden met beveiliging tegen hackers, spam of DDoS aanvallen die de operatie in gevaar kunnen brengen. Een ander item dat ook binnen het ICT onderhoud valt, is het AVG proof maken van de IT infrastructuur. AVG in deze context staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een Europese wet waaraan elk bedrijf binnen de EU dient te voldoen.

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en borgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuren in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een quickscan aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in orde zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons 'bezoek' merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct ICT onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures