ICT advies

Deskundig ICT advies 

No nonsense ICT advies voor slimmer, veiliger en betaalbaar werken.

Gebruik van ICT advies kan bedrijfsprocessen optimaliseren en kosten besparen

De digitalisering van de samenleving gaat harder dan ooit tevoren. Tegenwoordig is er dan ook bijna geen bedrijf te vinden dat geen gebruik van computers maakt. Voor grote bedrijven is de aanwezigheid van een toegespitste ICT afdeling de normaalste zaak van de wereld, maar voor MKB is dit lang niet altijd even makkelijk. Het faciliteren van optimale ICT en het gebruik maken van ICT advies is voor sommige bedrijven een kostbare opgave. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die ook MKB zonder specifieke IT afdeling assisteren en begeleiden met ICT advies, zonder dat hierbij de kosten voor het bedrijf de spuigaten uitlopen. Voor de meeste bedrijven is het gebruik van een optimale ICT opzet überhaupt iets wat kan leiden tot tijdwinst, automatisering en algemene kostenbesparing op handmatige processen.

ICT bedrijven helpen bij het AVG proof maken van bedrijfsprocessen

Door het feit dat steeds meer bedrijfsprocessen digitaal plaatsvinden, is ook de veiligheid van de gegevensopslag zeer belangrijk. Om zowel de consument als het bedrijf te beschermen is er dan ook sinds Mei 2018 een wet ingevoerd die in het Nederlands Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt genoemd. Deze Privacywetgeving geldt in de gehele EU en het is voor bedrijven dan ook verplicht om hieraan te voldoen. Er zijn echter nog steeds tal van bedrijven die niet alle processen hierop afgestemd hebben. Een extern bureau dat ICT advies verleent kan dan ook op verschillende gebieden helpen bij het zogenaamd AVG proof maken van je bedrijf.

ICT advies voor de meest optimale thuiswerksituatie

Sinds de Corona pandemie is het thuiswerken in een sneltreinvaart geraakt en hoewel veel bedrijven hun werknemers graag terug op kantoor zien komen, zal het grootste gedeelte van de mensen toch gedeeltelijk thuis blijven werken. De algemene verwachting is dan ook dat deze verandering voor een groot deel blijft bestaan. Voor bedrijven is dit ook een kans om de productiviteit verder te verhogen en op eventuele kantoorkosten te besparen. Een goede infrastructuur op het gebied van ICT voor alle werknemers die vanaf thuis werken is hierbij cruciaal. Een bedrijf dat helpt bij het verlenen van ICT advies kan hierbij heel handig zijn. Niet alleen kunnen netwerken met verschillende servers worden opgezet, maar kan er ook ondersteuning geboden worden indien medewerkers problemen ondervinden. Daarnaast is het ook mogelijk dat er adviezen worden gegeven voor de meest optimale structuur passend bij uw MKB. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan suggesties met betrekking tot het gebruik van specifieke hardware en software.   

Waarom Kemker ICT Groep?

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar ICT dienstverlening voor bedrijven door heel Nederland van MKB tot grote corporaties en waarborgen 24/7 dat alles wat te maken heeft met ICT continu werkzaam is. Maar niet alleen operationeel, wij gaan nog een stapje verder en zorgen er ook voor dat de ICT infrastructuren in top conditie verkeren, en zodoende ben je verzekerd van een systeem dat altijd snel werkt. Kemker ICT Groep staat voor slim, veilig en betaalbaar werken. Elke dag (thuis)werken met een glimlach. 

Heb je nog twijfels? Vraag kosteloos en vrijblijvend een online quickscan aan. Wij zullen dan de ICT infrastructuur aan een kritische maar faire blik onderwerpen. Mocht alles in orde zijn dan zullen we dit eerlijk aangeven. Wij hebben voor deze quickscan geen wachtwoorden nodig en zullen geen software installeren. Van ons 'bezoek' merk je dus in principe niets. Het helpt je om een accuraat beeld te krijgen van de huidige staat van de ICT gezondheid binnen jullie organisatie, en waar eventuele zwakheden qua beveiliging, snelheid en stabiliteit liggen. En alsmede waar kansen liggen voor slimmer, efficiënter en productiever werken.

Samen aan de slag?

Heb je direct ICT advies nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures