Mobile device                      management

Jouw mobiele floot, slim en veilig geregeld.  

Veiliger en effectiever werken op mobiele toestellen. Conform AVG regelgeving. Verbeterde productiviteit. Malware en phishing proof. 

Mobile devicemanagement: waarom is het zo belangrijk?

Je ziet momenteel steeds vaker dat werknemers en medewerkers vanbedrijven en organisaties hun eigen (mobiele) apparaten ook voor hun werkgebruiken. Niet alleen bij grote bedrijven maar juist ook steeds meer in het MKB. Je kunt dan denken aan laptops, tablets, mobiele telefoons enzovoort. Dit zorgt vaak voor veel stress bij de IT-teams van deze bedrijven en organisaties.

Veel mensen zijn zich namelijk niet bewust van de risico’s die ze op die manier lopen met het versturen van vertrouwelijke gegevens. Hoe kun je daarom het beste omgaan met mobile devicemanagement?

Wat is mobile devicemanagement?
Mobile devicemanagement zorgt voor bescherming tegen cybercriminaliteit maar daarnaast zorgt het ook voor een grotere productiviteit van je werknemers. Het is uiteraard heel erg belangrijk om je organisatie of bedrijf te beschermen tegen al deze vormen van cybercriminaliteit. Als we het hebben over cybercriminaliteit dan moet je denken aan bijvoorbeeld:

·         Malware
·         Phishing
·         Bots

Zoals we al aangaven zorgt een goed mobile devicemanagement ook voor een grotere productiviteit van je werknemers omdat ze op die manier veilig kunnen werken op hun favoriete apparaat vanaf elke werkplek. Dus ook gewoon vanaf een thuiswerkplek, iets dat toch al steeds vaker gedaan wordt, nog los van de coronapandemie.

Online Backup en Restore
Online backup en restore is een ander voordeel van mobile devicemanagement. Je wilt zeker weten dat er een goede automatische backup van je mobiele apparaat is, en je wilt de mogelijkheid om zelf bepaalde gegevens terug te zetten. Al deze gegevens worden opgeslagen in een flexibele cloud, die meegroeit met de hoeveelheid data die wordt opgeslagen. Uiteraard gebeurt dit met inachtneming van alle privacy-regels (de AVG).

Het verbeteren van je mobiele productiviteit
Door in te loggen in de cloud zit je als gebruiker direct in de gewenste IT-omgeving. Je werknemers blijven dus op hun vertrouwde manier werken, op hun eigen mobiele apparaat, maar dan wel met alle voordelen die de cloud biedt. Dit zorgt bijvoorbeeld voor lagere kosten, betere ondersteuning op afstand, centrale beveiliging en besparing op hardware omdat je minder systeemeisen nodig hebt in de cloud.

Wat kan Kemker ICT Groep voor jullie bedrijf of organisatie betekenen?
Kemker ICT Groep kan mobile devicemanagement op maat voor jullie uitrollen. Kemker staat voor slimmer en veiliger werken op een betaalbare manier en mobile devicemanagement is daar een onderdeel van. We kijken naar jullie situatie en zoeken samen met jullie wat de beste oplossing is. Willen jullie bijvoorbeeld groeien en meer werknemers aannemen? Wij weten wat er nodig is op ICT-gebied en denken met jullie mee. We spreken begrijpelijke taal, voelen ons betrokken bij jouw bedrijf en leveren een goede en snelle service. Uiteraard leveren we ook een goede nazorg en houden we jouw ICT op peil.

Tot slot
We hebben duidelijk proberen te maken waarom mobile devicemanagement zo belangrijk is, ook voor het MKB, en wat het voor jullie kan betekenen. Een betrouwbare partner is onmisbaar en dat kan Kemker ICT Groep voor jullie zijn. Het zal je niet alleen veiligheid en rust bieden maar ook een hogere productiviteit!                              

Samen aan de slag?

Wil je meer info hierover? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures