Slim werken, het nieuwe werken van nu :}

7 november 2019

Kemker ICT Groep op het worksmarter event.

Gisteren waren we aanwezig op het ‘’worksmarter’’ event in de fabrique te Utrecht.
Het was een dag vol inspiratie, workshops en relevante sprekers gefocust op het ‘’slimme’’ werken van nu.
Want ook daar willen we steeds meer in gaan investeren als Kemker ICT Groep, juist omdat we jouw ICT met een glimlach leveren willen dat dit voor jou en ons zo slim mogelijk gebeurt!

Worksmarter gaf ons enkele tools die we de komende tijd willen gaan inzetten.

*Videomarketing:
Met name op Instagram willen we jou op de hoogte houden met waar we zoal mee bezig zijn en wat relevant is voor jou om te kijken als klant!

*Onze socialmedia:
Onze LinkedIn, Facebook en Instagram gaan voor jou steeds interessanter zijn!
We gaan content posten die relevant is voor jou als klant, artikelen en updates die je graag leest omdat je op die manier altijd up-to-date blijft wat Kemker ICT jou te bieden heeft!

*Creatieve routine:
Als klant ben jij voor ons heel belangrijk, we waarderen je omdat je ons als bedrijf ook kan waarderen (anders zou je natuurlijk geen klant zijn ;) daarom willen we gaan investeren in het feit om iets voor jou terug te doen! We houden je op de hoogte wat dit voor je gaat betekenen.

*Connecten, connecten en nog eens connecten:
Als Kemker ICT Groep zijn we gewoon gek op connecten met mensen die zaken met ons willen doen, dat kan natuurlijk zijn als klant maar ook als ander IT-bedrijf die samen met ons een project voor jou willen oppakken! We geloven dat een goeie samenwerking kan leiden tot prachtig resultaat voor beide partijen en natuurlijk voor jou: de klant!

TEAMLEADER.

Daarnaast werd Work Smarter georganiseerd door onze Partner Teamleader, die nog net geen marktleider zijn op het gebied van het allerbeste CRM-systeem van Europa, met Teamleader kun je onder andere:
-Leads toevoegen
-Offertes maken
-Omzetten naar project
-Taken aanmaken
-Uren registeren
-Facturen versturen
-En natuurlijk nooit onbelangrijk: geld ontvangen!

Het goede nieuws is dat wij Teamleader gaan aanbieden als reseller, dit bekent dus dat we dit prachtige product voor jou gaan klaarstomen om er zo optimaal mogelijk mee te werken, voordeel voor jou en je business!

Hou je mailbox, socialmedia en onze website goed in de gaten de komende tijd! :} 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures