Slim, veilig en betaalbaar :} 

12-3-2021

Dag in dag uit werken met een glimlach

Voor je het weet is het alweer voorjaar. De tijd gaat sneller dan we denken.  
Zo is het ook met ICT-groei, ICT-oplossingen én waar we het meest dankbaar voor zijn: tevreden klanten!  
Elke klant is van grote waarde binnen Kemker ICT Groep. De laatste tijd hebben we een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen die steeds verder worden uitgebouwd tot sterke zakelijke relaties. Én ze werken natuurlijk nu iedere dag met een glimlach :} 

Ook dit (voor)jaar staan we jou als ondernemer graag te woord, het is onze missie om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, dit doen we uiteraard altijd met een glimlach.  

Gevarieerde diensten linken aan gevarieerde klanten  

Elke klant is anders en we vinden het mooi om te zien dat we een super gevarieerde klantenclub hebben.
De één heeft een wijnhandel de ander is gespecialiseerd in Arbo en personeel.  
Voor iedere klant is het beste ICT-advies nodig, dit is uiteraard op maat vandaar dat we altijd beginnen met een simpele eerste kennismaking. Het is van belang dat we van elkaar weten wat we doen, waar we goed in zijn en natuurlijk: welke dienstverlening en support de klant het meeste nodig heeft.  
 
Zo kwam Remaz via de bekende weg binnen van het netwerken, al snel hadden we van elkaar door dat er een match is. Ze zaten nogal omhoog met hun Customer Relationship Management en hadden dus voor de planning, financiën, projecten allemaal verschillende applicaties. Zo zie je door de bomen natuurlijk het bos niet meer. Ze waren al snel enthousiast over de demo waarin we gelijk de oplossing konden laten zien: Teamleader.  

Eén totaalpakket die het CRM-vraagstuk beantwoord. 

Hier hadden ze duidelijk oren naar en behoefte aan omdat ze nu dus te veel tijd kwijt waren aan plannen, registeren en factuurrelaties. Tijd om de boel om te gooien. Uiteindelijk is Remaz nu uitgegroeid tot een mooie klant die dagelijks werkt met de functionaliteiten van Teamleader. 
Werken met een glimlach noemen we dat ;} 

Een goede samenwerking is het halve werk

Soms kom je bedrijven tegen die gewoon écht mooie dingen doen. Zo hebben we eind vorig jaar Studio PiB niet alleen mogen verwelkomen als klant maar zullen we ook steeds meer gaan samenwerken op het gebied van videomarketing. Hierin liggen kansen om elkaar te versterken. We hebben eerst een goed kennismakingsgesprek gehad, daar ben ik altijd een voorstander van. Dat geldt volgens mij voor iedere branche, dienst of product. Als je elkaar ontmoet via welke weg dan ook plan je als eerste een kennismakingsgesprek in. Daarna zijn er drie belangrijke pijlers:  
>Wat doe je? 
>Wat is je focus? 
>Wat kunnen we voor elkaar betekenen? 
 
Nadat je deze drie vragen met elkaar hebt behandeld ben je gelijk al een stuk verder.
Zo hebben we dat vorig jaar ook gedaan. We wisten al snel dat we elkaar konden aanvullen en dat er samenwerking mogelijk was. Gelukkig hebben we Studio PiB ook goed op weg geholpen met hun vraagstuk over telefonie: ik ben een groeiend bedrijf, hoe bouw ik mijn telefonie uit voor onze klanten? Hoe ben ik nog beter bereikbaar? Stel, ik ben zelf in gesprek hoe wordt de lijn dan automatisch doorgeschakeld naar mijn collega? Uiteraard hebben wij ze mooi kunnen helpen en bellen zij nu elke dag met een glimlach! :}  

En een andere mooie klant die erbij is gekomen

Is Mooa opleidingen uit Culemborg. Gespecialiseerd in bedrijfs-EHBO opleidingen. Ze hebben al lange tijd een mooie naam opgebouwd in de Betuwe en omgeving. Vorig jaar oktober hadden ze enkele ICT-vraagstukken bij ons neergelegd. Na een eerste kennismaking was er al een goede klik, niet alleen op zakelijk gebied maar zeker ook op vriendschappelijk gebied. Bij Mooa is het zo dat ze nog geen vaste ICT-partner hadden dus was hun vraagstuk nogal breed. Ze hadden nog niemand voor hun:  
>ICT-beheer
>Cloud opslag  
 
Speciaal voor hen hebben we dit slim, veilig en betaalbaar gemaakt.  Omdat ze met veel leraren samenwerken die lesgeven in EHBO is Data Opslag Nederland ideaal. Nu kan iedereen bij de juiste mappen en veilig werken. Als ze bijvoorbeeld op locatie zijn bij de klant en er een presentatie bij moeten pakken dan is dit niet gebonden aan lokale opslag maar omdat het in de Cloud staat kunnen ze via elk apparaat bij het juiste bestand.  
 
Ook het ICT-beheer hebben we grondig aangepakt, dit was een schot in de roos voor dit bedrijf aangezien ze dit nog niet hadden. Nu werken zij elke dag met een glimlach :}  

Speciaal voor jou: een ICT-pakket dat bij jou past én je onderneming 

De laatste maanden hebben we ons flink gestort op belangrijke innovaties voor onze (nieuwe) klanten.
In het kader van ICT moet alles gewoon werken, anders is die glimlach ver te zoeken. 

Daarom hebben we meerdere ICT-pakketten ontwikkeld voor ieder type onderneming, of je nou een bedrijf hebt in de marketing, sales, advocatuur, accountancy of je bent gespecialiseerd in het maken van beveiligingssystemen bij ons ben je altijd aan het goede adres voor jouw ICT-advies op maat. 
 
Keuze uit 3 pakketten:  
 
Speciaal voor jou, de juiste keuze voor jouw bedrijf

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures