Reden voor een feestje! 

28-6-2021

Haarmans installatietechniek werkt iedere dag met een glimlach :}

Haarmans hebben we recent mogen verwelkomen als een warme zakelijke relatie die we van een mooie overstap hebben kunnen voorzien. 

Een mooie nieuwe uitdaging 

De belangrijkste reden daarvoor was dat hun vaste ICT-beheerder er mee ging stoppen en voor zichzelf gaat beginnen. Je kunt als installatiebedrijf natuurlijk niet zonder IT-partner verder en daarom is er snel gehandeld en kennis gemaakt. 

Wat leuk is om erbij te melden is dat ik (Ivar) bij Haarmans terecht ben gekomen door een zakelijke relatie uit mijn netwerk, dit bedrijf regelt daar de Wi-Fi en wist dat hun ICT-beheerder er mee ging stoppen. 
Na de eerste kennismaking was er al snel een goeie klik, op basis van hun wensen en welke services wij mochten overnemen hebben we ze een mooi voorstel kunnen doen. 

Werken met een glimlach 

Voor Haarmans was nog er wel het één en ander wat we voor hen konden betekenen. 
Sowieso konden we mooi al het ICT-beheer overnemen, het een en ander was een klein beetje verouderd zullen we maar zeggen. Ze werken via een aantal lokale servers waarmee ze dus ook in hun werkplek inloggen.
Echter hadden ze voor hun werkplekken en thuiswerkplekken nog geen maandelijks onderhoud, dankzij ICT met een glimlach wordt iedere werkplek nu dagelijks bijgehouden zijn ze voorzien van automatische updates en goed beveiligd tegen virussen.

Dankzij deze alles in één dienst werken zij nu elke dag met een glimlach, slim, veilig en betaalbaar!
Daarnaast hebben we de server omgeving ook in handen genomen waardoor ze nu elke maand verzekerd zijn van grondig serveronderhoud met daarbij natuurlijk de juiste beveiliging. 

Het bijzondere aan beide diensten is dat we álles op afstand kunnen zien dus ook alles op afstand kunnen regelen en instellen. Dankzij speciale software is het niet eens noodzakelijk dat we hierbij inloggen en kun jij ondertussen gewoon door met je werk.

Dit kan ook voor jou 

Zit jij omhoog met je ICT, betaal je te veel per maand of kom je er simpelweg niet meer uit? Wij helpen je graag! We staan er altijd voor open om kennis te maken eerst jouw technische situatie in kaart te brengen, dit behoort ook tot onze werkwijze.

Zo weten we gelijk waar jij als ondernemer aan toe bent. Het is ook mogelijk om op afstand een ICT-Scan af te nemen, zo weet jij zelfs binnen één dag al waar je aan toe bent, wat er goed draait en wat wel een likje verf kan gebruiken! Meld je gelijk aan voor de scan. 

Na het plan van aanpak zijn er uiteraard de volgende services mogelijk: 

ICT met een glimlach:
Keuze uit meerdere pakketten, onbeperkt support, Cloud, jouw voordeel. 

Bellen met een glimlach:
Altijd en overal zakelijk bereikbaar, via élk apparaat in- en uit kunnen bellen, zelf bepalen wanneer jij bereikbaar bent. 

Data Opslag Nederland:
Altijd en overal slimme en veilige Cloudopslag, altijd een back-up van je data én AVG-proof werken.
Complete en veilige Cloudopslag in eigen land, het kan via Data Opslag Nederland. 

En natuurlijk nog veel meer, speciaal voor jou: met een glimlach :} 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

We maken graag kennis met je! 
sales@kemkerict.nl 
085 222 0300 

Wie weet proosten wij binnenkort op een nieuwe samenwerking met een glimlach en komen we langs om het te vieren! 

Met vriendelijke glimlach, 

Team Kemker ICT Groep

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures