Razendsnel glasvezel :}

7 oktober 2020

Waarom de ondernemers van de regio Vijfheerenlanden hier behoefte aan hebben.

Afgelopen periode hebben we met ons team het goede nieuws bekend gemaakt binnen de regio Vijfheerenlanden. Het is namelijk écht zo dat we met een grote leverancier glasvezel gaan realiseren voor dit gebied.   
Het is klaar met het oude DSL-gedoe, waarom zou je nog op je oude verbinding werken als je letterlijk kunt internetten met de snelheid van het licht?!   
Tijdens onze bekendmaking aan vele mooie bedrijven zijn we er snel achter gekomen dat er behoefte is voor nóg sneller internet, en dat is logisch: de economie veranderd, tegelijk met het bedrijfsleven en dus spelen we daarop in, natuurlijk met een glimlach :}   

Ehm, glasvezel? 

Het kan zijn dat je nog niet helemaal zeker weet wat het nu precies is.
Dit komt omdat het nog niet overal beschikbaar is in ons pittoreske kikkerlandje. Daarom hebben we samen met onze leverancier dit project opgestart.
Het is vergelijkbaar met de snelheid van het licht, wat?! Zo snel? Ja, zo snel!   
De oude verbinding die jij gewend bent is eigenlijk niet meer van deze tijd, de nog oude DSL-verbinding en coaxkabels kennen we wellicht nog wel én het is verbazend dat we daar nog steeds gebruik van maken. Met glasvezelverbinding zijn de down- en uploadsnelheid altijd gelijk, dit zorgt voor een stabiele verbinding 24x7.
Niet meer een andere up- en download snelheid maar gewoon beide hetzelfde wat dus slimmer en sneller internet betekent. 

Waarom zou ik als ondernemer voor glasvezel kiezen? 

Deze week hebben we als team van Kemker ICT Groep het goede nieuws bekend gemaakt bij de ondernemers van Leerdam in de regio Vijfheerenlanden. Speciaal met heerlijke lokale jam, lekker voor tijdens de lunch. Maar waarom zouden zij überhaupt voor glasvezel kiezen? 

PUNT 1 
Het is een feit dat het tijd is om af te stappen van de oude DSL-verbinding.
Het is in vergelijking met glasvezel te langzaam, te verouderd en te versleten om daar nog jaren op door te gaan. 
Glasvezel is internetten met de snelheid van het licht met snelheden van up- en download tot: 1000 Mbps!! (Megabit per seconde). 

PUNT 2 
Er is een keuze uit maar liefst drie pakketten, dus er zit er altijd één bij die perfect aansluit op jouw onderneming. Basic Fiber: klein zakelijk. Extra Fiber: MKB en Premium Fiber: groot zakelijk – Enterprise. Alle drie pakketten zijn zeer scherp geprijsd zodat jij nooit te veel betaalt. 
Daarnaast is ieder pakket een op-maat-gemaakt advies voor jouw onderneming. 

PUNT 3 
Is samenhangend met punt 1, het is tijd voor glasvezel. Het is een voordeel voor iedere onderneming, natuurlijk slim, veilig en betaalbaar. Wij leveren jouw glasvezel met een glimlach! :} 

Hoe regel ik glasvezel via Kemker ICT Groep? 

Sowieso hebben wij goed nieuws voor álle ondernemers in de regio Vijfheerenlanden, hier gaan we samen kijken met onze partner in glasvezel: NGBLU Networks, waar er de meeste vraag naar glasvezel is. Neem gerust contact op, we laten je graag kennis maken met glasvezel: stabiel en razendsnel voor al een kleine € 60,00 per maand.

Altijd, overal en onbeperkt werken: slim, veilig en betaalbaar! 

Naast dat we jouw glasvezel met een glimlach kunnen leveren, doen we dat ook met jouw ICT! Onze slogan is “ICT met een Glimlach” Stap daarom af van die ouderwetse wurgcontracten en ‘’uurtje factuurtje’’ stap over naar het slimme, veilige én betaalbare All-in ICT-Beheer van Kemker ICT Groep!  
 
Al vanaf 30 euro per werkplek per maand heb jij al je volledige ICT ondergebracht bij een partij dicht bij jou in de buurt. We noemen dit het All-in ICT-pakket waarin álles zit wat jij aan ICT nodig hebt. Waarom zou je de software bij partij A bestellen en het serverbeheer bij partij B?  Graag willen wij vrijblijvend kennis maken om over deze unieke aanbieding te praten.  
 
Kies jij voor hét All-in ICT-pakket
Ontdek hieronder jouw voordelen: 
 
* Onbeperkt support 
* 1 uur periodiek beheer op locatie 
* Ieder uur een back-up 
* Hersteld in 5 minuten 
* Tweestapsverificatie 
* Beveiliging van alle apparaten  
* Volledige versleuteling harde schijf 
* Wachtwoordbeheer 
* Onbeperkt onlinetrainingen 

Uiteraard maken we graag met jou een vrijblijvende digitale afspraak of op als jij ervoor open staat op locatie onder het genot van een goede bak koffie.   

Neem gerust contact met ons op voor vragen en natuurlijk om een afspraak in te plannen! We staan je graag te woord met een glimlach :}

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures