Kemker ICT Groep tipt: thuiswerken in tijden van corona.

20 maart 2020

Uiteraard nog steeds met een glimlach :}

Sinds vorige week werd er een oproep gedaan door onze minister-president om zoveel mogelijk thuis te werken. Begin deze week is er gemeld dat het noodzakelijk is om thuis te werken volgens Mark Rutte en het kabinet. De situatie is dus redelijk serieus te noemen, ook in situaties zoals deze helpt de techniek ons gelukkig! Want thuiswerken vraagt om verstandige en technische oplossingen.

Kemker ICT Groep denkt graag met de ondernemer mee, zeker ook in tijden van crisis!
Juist nu is de techniek hard nodig om thuiswerkers aan de juiste oplossingen te helpen, te vergaderen op afstand en samen in documenten te werken. Thuis werken anno 2020 is nog nooit zo veilig, slim en betaalbaar geweest als nu.

Microsoft Teams.

Het geweldige Microsoft Teams: nu denk je misschien, daarover hebben jullie vrij recent nog zo ‘n mooie blog geschreven! Dat klopt. Daarin lees je dat Skype for Business haar dienst vaarwel gaat zeggen in juli 2021. Volkomen terecht, want met Microsoft Teams kun jij nog veel meer dan je ooit zou kunnen dromen met Skype for business. Verleden tijd dus.
Het is tijd voor Microsoft Teams! :} Wat nog meer verleden tijd is, is het versturen van documenten naar je collega’s. Dankzij Teams kun je gewoon tegelijk samenwerken aan hetzelfde document. Dat gebeurt allemaal online dus hij slaat ook nog eens automatisch op.
 Daarnaast kun je videobellen, bellen en chatten met je collega’s. Anders dan in Skype for Business is dat je in Teams natuurlijk veel meer kunt. Jouw complete workflow, werken aan documenten, belangrijke meetings, aankloppen bij verschillende ‘’teams’’. En dit gebeurt allemaal online. Je bent dus op een onwijs handige manier verbonden met elkaar. Microsoft Teams: één van de meest handige oplossingen voor thuiswerkers. 

Office 365.

Met Office 365 heb je alle handige apps die je nodig hebt om optimaal thuis te werken makkelijk bij de hand. Wij geven jou graag advies op maat over Office 365 in combinatie met thuiswerken. Ga voor meer informatie naar onze Office 365 dienstpagina en kom er achter wat we voor jou kunnen betekenen! :} 

Data Opslag Nederland.

De kans is groot dat je deze dienst al eens voorbij hebt zien komen. Onze eigen Clouddienst speciaal voor jou, dat is Data Opslag Nederland. Als jij overal en altijd al je bestanden bij de hand wilt hebben, zoals bijvoorbeeld nu met thuiswerken. Dan is dit beste de oplossing voor jou. Het is als het ware je eigen Clouddrive, vergelijkbaar met Google Drive. Verschil is dat je met onze dienst altijd slim, veilig en betaalbaar in de Cloud zit. Daarnaast kun jij gewoon bestanden sharen, mensen toewijzen aan een bepaalde map en natuurlijk: samen werken in bestanden via de DON Sync. 
Met Data Opslag Nederand werk jij optimaal thuis, ga naar onze Cloudservices voor meer informatie. 

VoIP diensten.

Uiteraard wil je in deze tijden ook goed bereikbaar zijn per telefoon. Het kan zomaar zijn dat er een klant belt die moet worden doorverbonden. Dat kun je natuurlijk niet doen met je simpele smartphone, maar dit kan wél met onze VoIP diensten! Dankzij onze VoIP kun jij binnen no-time alles met je smartphone wat je met het telefoontoestel op kantoor ook kan. Zakelijk in- en uitbellen, doorschakelen, doorverbinden, in de wacht zetten, en ga zo maar door. Alles is dus mogelijk met onze handige VoIP diensten. Zo ben jij ook als je thuis werkt altijd goed bereikbaar via je eigen smartphone! Met onze VoIP diensten ben jij als thuiswerker altijd goed bereikbaar voor je collega's en klanten. 

Dé All-in Cloudwerkplek.

Wil jij nou alles in één en het uiterste halen uit het voordeel van onze diensten en jouw ICT?
Dan kies jij voor dé All-in Cloudwerkplek! Met ieder uur een back-up en bij storingen hersteld in 5 minuten. Via elk device is het mogelijk om jouw All-in Cloudwerkplek te openen en te gebruiken. Je bent dus verzekerd van het feit dat je in deze tijden thuis ideaal kunt doorwerken!
 
Kies jij voor de All-in Cloudwerkplek? 

Ontdek hier jouw voordelen:

*Onbeperkt support
*1 uur periodiek beheer op locatie 
*Ieder uur een back-up
*Hersteld in 5 minuten
*Tweestapsverificatie
*Beveiliging van alle apparaten
*Volledige versleuteling Cloudopslag
*Wachtwoordbeheer
*Onbeperkt onlinetrainingen 

Dankzij deze dienst heb jij dus alles in één voor al jouw thuiswerkzaamheden. Het is een optimalisatie voor jouw workflow, productiviteit en verbondenheid met je collega’s of anderen.

Slim, veilig en betaalbaar.
 
Wellicht heb je deze drie sleutelwoorden al eens voorbij zien komen. Ook nu met de vele thuiswerkers en onze klanten die thuis werken gelden deze drie meer dan ooit.
 
Slim thuiswerken:
Je hebt dankzij onze diensten en de All-in Cloudwerkplek álles bij de hand wat jij nodig hebt om optimaal en dus slim thuis te kunnen werken!
 
Veilig thuiswerken:
Via onze diensten en de All-in Cloudwerkplek werk jij niet alleen slim maar ook veilig thuis. Met ieder uur een back-up, onbeperkt support en beveiliging van jouw data en apparaten. Daarnaast staat jouw Cloud opslag via Data Opslag Nederland veilig in Nederland opgeslagen wat dus extra waarborging is voor jouw zakelijke data en volledig volgens de richtlijnen van de AVG.

Betaalbaar thuiswerken:
Dankzij de All-in Cloudwerkplek kunnen we jouw business helpen om je huidige ICT-kosten te verlagen tot maar liefst 30 %! Eén totaalpakket met een Cloudwerkplek. Vanaf €1,99 per dag. Daarnaast heb jij via onze andere diensten de zekerheid van jouw optimalisatie in abonnementsvorm en de scherpe prijzen die daarbij passen.

Wij van Kemker ICT Groep wensen jou en je business alle goeds in deze bizarre tijden.
Mochten wij iets voor jouw ICT kunnen betekenen horen we dit uiteraard graag! 

Wij van Kemker ICT Groep werken graag thuis met een glimlach :}

Doe jij met ons mee?!

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures