Kemker ICT Groep praat je bij :} 

24 april 2020

ICT cruciaal in tijden van corona.  

Vooral nu komen veel sectoren erachter hoe cruciaal ICT is.
De brancheorganisatie ICT-waarborg heeft zelfs een oproep gedaan aan minister Koolmees dat het nu wel eens tijd wordt om hierop te letten.  Waarom is ICT dan juist nu extra urgent tijdens deze coronacrisis?
Denk bijvoorbeeld aan software en applicaties voor ziekenhuizen. De techniek draait in die sector momenteel flink wat overuren!  Er is urgentie dat alles goed doorloopt en dat de servers het aankunnen.
Juist nu zijn patiëntgegevens die staan opgeslagen in de Cloud, van hoge prioriteit.  

De overheidssector, het RIVM en het kabinet. Nu deze drie partijen nauw samenwerken is het van belang dat het ‘digitale aspect’ zo veilig, slim en snel mogelijk verloopt. Het zou natuurlijk een ramp zijn als er belangrijke gegevens worden ‘’gegijzeld’’ in ruil voor losgeld. De hackers die zich hebben gespecialiseerd in ransomware liggen op de loer. De IT-security bedrijven werken dag en nacht om aanvallen te traceren en te voorkomen!   

En uiteraard: álle mensen die momenteel thuis werken. Jij die dit leest, en waarschijnlijk ook thuis werkt.
Je zult erachter komen dat juist nu ICT cruciaal en urgent is. Dit wil je als thuiswerker ook ervaren, je zit niet te wachten op langzame Wi-Fi, slechte software of een mailbox die niet opent. Vandaar dat wij je graag vooruithelpen. Jouw productiviteit, workflow en business, daar geven wij je graag een boost in!  

Het werk gaat gewoon door. 

Wij van Kemker ICT Groep werken allemaal thuis en kunnen gelukkig heel veel op afstand doen.  
De meeste ICT-support gaat sowieso al op afstand. Dit noemen we verbinding met een remote desktop.
In het verleden ging dat nog via de optie van Windows om zo te kunnen verbinden met een ander scherm.
Nu maken we veelvoudig gebruik van Team Viewer een zeer handige app om met een ander scherm te connecten en iemand anders (met toestemming natuurlijk) zijn of haar scherm ‘over te nemen’.
Zo kunnen wij ten alle tijden onze klanten op afstand helpen, de juiste oplossingen toepassen en updates verzorgen. Voor ons is het belangrijk dat bedrijven erachter komen hoe ze het beste thuis kunnen werken in deze coronatijd.
Hierin kunnen wij voorzien van de juiste oplossingen en applicaties om zo dezelfde productiviteit te creëren als op kantoor!  

Actie Data Opslag Nederland: speciaal voor jou, van ons!

Om jou als ondernemer een extra steuntje in de rug te geven tijdens deze coronacrisis en als het gaat om betaalbare Cloudopslag hebben we iets moois voor je: een fikse korting op jouw account van Data Opslag Nederland! Onze enige echte Clouddienst is weer in het nieuws, en dit keer met een leuke actie. Om jouw bedrijf een handje te helpen met een Cloudoplossing die slim, veilig maar vooral betaalbaar is: voor € 9,95 incl. BTW heb jij al een mooi instap account met maar liefst 50GB aan opslagruimte! Is dat even efficiënt.
Voor meer informatie over Data Opslag Nederland klik je hier! 

Nieuwe namen voor: Office 365 Business licenties.

Microsoft vond het tijd voor iets nieuws, niet per se wereldnieuws maar toch leuk om te melden, en belangrijk.  
Want het kan zomaar zo zijn dat jouw Office Business licentie vanaf nu anders heet:  
 
Office 365 Business Essentials heet vanaf nu: Microsoft 365 Business Basic. 
Office 365 Business Premium heet vanaf nu: Microsoft 365 Business Standard. 
Microsoft 365 heet vanaf nu: Microsoft Business Premium.  
Office 365 en Office 365 Pro Plus heet vanaf nu: Microsoft 365 Apps. 
 
Voor meer informatie over Microsoft 365 klik je hier!   

Thuiswerk tip uitgelicht: LastPass.

Goed nieuws voor alle ondernemers die veel wachtwoorden gebruiken! Je hoeft tegenwoordig geen wachtwoord meer te onthouden, zelf te verzinnen of te bewaren in een Excel bestand. Dankzij Last Pass heb jij niet alleen overal en altijd je wachtwoorden bij de hand, het slaat ze voor je op, onthoudt ze voor je én jij hoeft ze niet eens meer in te vullen. Hoezo een ongelooflijke boost in de efficiëntie?! 

Kijk hieronder het filmpje van onze accountmanager en kom achter jouw voordeel met LastPass :} 

Kemker ICT Groep helpt jou graag om de volgende stap te maken in jouw ICT.
Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We horen graag van je! :} 

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures