Kemker ICT Groep en SBA Beveiliging slaan de handen ineen!

29-05-2024

Blog mei SBA

Nieuwe Samenwerking: Kemker ICT Groep en SBA Beveiliging slaan de handen ineen!

Zoals eerder aangekondigd op LinkedIn, zijn SBA Beveiliging en Kemker ICT Groep een samenwerking gestart. Deze bundeling van krachten zorgt ervoor dat onze klanten in één klap zowel fysiek als digitaal beveiligd kunnen zijn!

Op de foto zie je Jeroen Kemker, CEO van Kemker ICT Groep, en René van der Vlies, CEO van SBA Beveiliging, de samenwerking bekrachten.

Krachtenbundeling voor uitgebreide Beveiligingsoplossingen
SBA Beveiliging staat bekend om hun hoogwaardige fysieke beveiligingsdiensten, zoals inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, kluizen en toegangscontrole. Aan de andere kant staat Kemker ICT Groep bekend om de persoonlijke benadering van ICT-diensten, waarbij wij klanten voorzien van digitale beveiliging. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een complete beveiliging bieden. SBA Beveiliging richt zich op fysieke beveiliging, terwijl wij ons op het digitale gedeelte focussen. Dit stelt ons in staat om onze klanten de meest uitgebreide beveiligingsoplossingen voor klanten aan bieden, zowel digitaal als fysiek.

De ICT Scan wordt beveiligingsscan

Kemker ICT Groep gaat samen met SBA Beveiliging beveiligingscans verzorgen. De afgelopen tijd hebben wij bij vele bedrijven een ICT-scan geleverd. Hierbij kregen bedrijven inzicht in de gezondheid en stabiliteit van hun IT-systemen. Denk hierbij aan de Wi-Fi, firewalls, servers en dergelijke. Door onze samenwerking met SBA Beveiliging kunnen we deze scan uitbreiden naar een volledige Beveiligingsscan, waarin zowel de digitale beveiliging als fysieke beveiliging volledig doorgelicht wordt. Hiermee zijn we in staat een bedrijf een volledig overzicht te geven van de stand van zaken van hun beveiliging. Hiernaast zal SBA Beveiliging bij haar klanten onze ICT-scan aanbieden.

Van Inbraak tot Bewaking: de diensten van SBA Beveiliging

SBA Beveiliging is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Hun diensten omvatten inbraakbeveiliging, waarbij ze klanten niet alleen voorzien van de installatie van moderne systemen maar ook zorgen voor een juiste opvolging bij een melding. Daarnaast levert SBA Beveiliging innovatieve alarmsystemen, zowel bedrade als draadloze installaties, met handige functies zoals internetconnectiviteit voor real-time meldingen en bediening via mobiele apps, waardoor klanten hun beveiligingssysteem op afstand kunnen beheren.

Naast inbraakbeveiliging levert SBA Beveiliging ook toegangscontrole. Met de introductie van Salto's slimme toegangscontrolesysteem bieden ze een geavanceerde oplossing die zowel de beveiliging als het gemak verhoogt. Dit systeem maakt fysieke sleutels overbodig, waardoor gebruikers een veiligere en gemakkelijkere manier krijgen om toegang te krijgen tot hun faciliteiten. Of het nu gaat om grote commerciële ruimtes of kleine kantoren, Salto's toegangscontrole is ontworpen om aan de diverse behoeften van moderne bedrijven te voldoen. Met functies zoals individueel beheer van toegangsrechten, real-time rapportage en flexibele schema's biedt SBA Beveiliging een complete oplossing die zowel de veiligheid als de operationele efficiëntie verbetert. Daarnaast levert SBA Beveiliging ook nog persoonsbeveiliging, kluizen, camerabeveiliging, brandmelderinstallaties en nog veel meer.

Benieuwd naar wat SBA nog meer kan leveren of wat SBA voor jou kan betekenen?
Bel dan naar  0345-79 80 07

Beveiligingsscan aanvragen?

Klik op onderstaande button

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures