IPhone, IPad of Macbook nodig?

15 november 2019

Geen probleem, bij Kemker ICT Groep alleen het allerbeste voor jou :}

Wij van Kemker ICT Groep leveren graag al jouw devices met een glimlach en daarom zijn we continue voor je aan de slag met de juiste oplossingen.
Zo geldt dat ook voor ons als serviceverlener van kwalitatieve Apple producten.

Ben jij klant bij ons? En heb je snel een kwalitatieve smartphone, tablet of laptop nodig? Dan is dat geen enkel probleem :} bij ons kun je gemakkelijk inkopen doen voor ieder device dat jij nodig hebt.

Kwaliteit die voor jou relevant is.

Refurbished vanuit het Engels vertaald betekent letterlijk: gereviseerd.
Een product dat teruggekomen is door verschillende redenen maar daarna helemaal opnieuw is ingesteld, geconfigureerd en gereinigd. Zo goed als nieuw dus!
Wij van Kemker ICT Groep snappen dat je niet zit te wachten op een product die het maar half doet en niet goed werkt, dat doen we zelf namelijk ook niet graag.
Daarom checken we het product altijd van tevoren of het naar behoren werkt en kopen we het speciaal voor jou in bij leveranciers die te vertrouwen zijn.
Daarnaast is het beter voor het milieu omdat het in feite een soort ‘’hergebruik’’ van een kwalitatief product is.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie :}

Uitgelicht: de Iphone XS, zakelijk en privé in één telefoon.

Een bijzonder exemplaar van de afgelopen maand is natuurlijk de Iphone XS de echte alleskunner van Apple.
Als jij opzoek bent naar een perfecte telefoon voor zakelijk en privé dan kan ik je deze van harte aanraden :}

Deze Iphone bevat 64 GB aan opslagruimte, een zeer snelle en slim geconfigureerde Apple A12 Bionic processor en natuurlijk een camera met 4K kwaliteit.
Mocht je nog niet genoeg hebben aan een opslagruimte van 64 GB kun je hem altijd nog upgraden met je iCloud of gewoon kiezen voor de XS gold edition met maar liefst 256 GB aan opslagruimte.

Nog een mooi pluspunt is dat je dit toestel geheel draadloos kunt opladen, géén gedoe meer met snoertjes of kabeltjes. Wellicht  is het dan vooral handig als je die op een vaste plek neerzet of… misschien wel meerdere?
Ideaal voor in huis, op kantoor én in je auto!

Naast het prachtige design van deze XS is het één van de meest krachtige smartphones van dit moment. Dit komt dus doordat er een hele goeie processor in zit, maar dan ook écht een hele goeie! De A12 Bionic processor is speciaal in het leven geroepen om er zo lang mogelijk mee te kunnen werken, kun jij dus lekker lang genieten van je nieuwe XS én het is nog zuiniger ook.
Perfecte combinatie. Mocht jejezelf afvragen hoe het komt waardoor deze draadloos op te laden is dan kan ik je vertellen dat dat komt door de glazenbehuizing van de XS. Is dat even efficiënt.

Uitgelicht: de Ipad air 2019.

Voor fans van de Ipad hebben we ook goed nieuws, het is alweer de 3e generatie Ipad air van dit jaar die uit is: de Ipad air 2019 gaat lekker.
Dat kunnen we met zekerheid stellen vooral omdat ook dit magnifique apple product is uitgerust met een sterke A12 Bionic processor.
Heb jij meerdere apps tegelijk open en wil je tegelijkertijd even facetimen met je goede vriend? Geen enkel probleem, hoeveel je ook op hebt staan of waar je ook mee bezig bent, het zal geen invloed hebben op de snelheid van jouw Ipad air 2019.

Bij Kemker ICT Groep denken we graag aan de toekomst, ook die van onze klanten natuurlijk.

Daarom raden wij jou deze Ipad air van harte aan, het kan zomaar eens de vervanging zijn van je veels te grote laptop omdat het dezelfde of zelfs nog betere kwaliteiten bevat dan die veels te grote laptop! Met een turbo snelheid van 2,5 Ghz, een A12 processor en 4k video kwaliteit is deze Ipad een echte kwalitatief en betrouwbaar apparaat. Wist je dat je gewoon scherpe foto’s kunt maken terwijl je beweegt? Is dat even makkelijk, laat die actie foto’s maar komen! 

Daarnaast is deze ook draadloos op te laden, ideaal voor als je even verder moet werken en tegelijk moet opladen.
Ook is het gemakkelijk om notities te maken op je Ipad met de: apple pencil.

Ook mogelijk bij Kemker ICT Groep: spiksplinternieuwe producten van Apple.

Heb jij liever binnen no time een spiksplinternieuw product van Apple?
Bij Kemker ICT Groep snappen we dat en bieden je daarom ook nieuwe producten aan van Apple.
Denk hierbij aan: Imac, Macbook, IPad en IPhone

Wij horen graag van je :}  

Bekijken

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures