Beste ondernemer,

27 november 2020

Werk jij al elke dag met een glimlach? :} 

Bij Kemker ICT Groep helpen we jou graag naar de volgende stap, dit noemen we ICT met een glimlach. Speciaal voor jou maken we ICT slim, veilig en betaalbaar.
In de Cloud werken? Lokale servers onderbrengen bij ons in beheer?
Geen enkel probleem, wij zijn een ICT-partij die naast je staat, met je meedenkt én je altijd adviseert wat betreft de juiste oplossing. 
Jij bent een ondernemer, jij wilt vooruit, hier snappen we dat als geen ander en maken we samen met jou de volgende stap in jouw ICT. Maak kennis met slimme, veilige én betaalbare ICT, speciaal voor jou!

Het werken in de Cloud bestaat al enkele jaren, wat wij zien is dat veel ondernemers nog lokaal werken of er zelfs nog onbekend mee zijn. Maar dat is geen probleem, dan leggen we dat gewoon even aan je uit. De Cloud is als het ware één grote server die elders staat dan waar jouw bedrijf gevestigd is. Je hebt dus geen ‘’fysieke’’ servers meer nodig. Als je dit voor het eerst leest vraag je je waarschijnlijk af: waar staat die server dan wel? Die staan in daarvoor bestemde ‘’datacenters’’ dit is als het ware waar de Cloud zich bevindt. Het grote voordeel is dus dat jouw data niet meer op een fysieke server hoeft te worden opgeslagen in jouw bedrijf maar dus op een server in een datacenter buiten de deur. Volledig beveiligd, in beheer en uiteraard: zeer grondige back-ups. 

Tijd om wat dieper in te gaan op die hele Cloud materie, ga je mee?

Wat je nog meer kunt met de Cloud

Het opslaan van data waar je van afstand bij kunt is gelukkig niet het enige wat je kunt met de Cloud maar wel de basis. Speciaal voor jou hebben wij diensten ontwikkeld om vooruitgang te bieden aan je business met betrekking op het werken in de Cloud. Dit maakt jouw werk een stuk slimmer, veiliger én betaalbaarder.
Zodat jij datgene kan blijven doen waar je goed in bent, het runnen van je eigen onderneming!

Een mooie dienst van ons is Data Opslag Nederland, we hebben deze Clouddienst speciaal ontwikkeld voor jou. Dankzij de AVG wet wordt er streng op gecontroleerd waar jij jouw data hebt opgeslagen, Het advies is: doe dat alsjeblieft in Nederland. Vandaar dat dit product ook zijn naam eer aan doet. 
Al voor maar € 14,95 per maand zit jij met je data volledig in de Cloud met een account van maar liefst 1 Terabyte met de volgende mogelijkheden ;}

Bellen met een glimlach :} 

Je kunt bijvoorbeeld ook bellen in de Cloud. Dit gaat via de technologie die we ‘’VoIP’’ noemen. Wat betekent: Voice over IP.
Je voert dus complete gesprekken binnen een IP-verbinding die daarvoor bestemd is, het voordeel hiervan is dat je niet meer afhankelijk bent van de bereikbaarheid van een telefooncentrale maar jij gewoon slim en snel kunt bellen via een zeer stabiele Cloudverbinding.
Trouwens… die telefooncentrales zijn wat ons betreft al weer achterhaald, het is tijd dat jij gaat bellen met een glimlach. En als je ontdekt dat je al onbeperkt kan bellen voor maar € 18,50 per maand dan komt die glimlach vanzelf. Hier lees je meer over de voordelen van VoIP. 

Deze actie loopt tot eind 2020 dus wees er snel bij! ;} 

Data Opslag Nederland 

Okay, we hebben het net al gehad over het opslaan van data en ja dat is de basis van de Cloud. Maar wist jij al dat wij hier gewoon ons eigen product van hebben gemaakt? Het is mogelijk om via ons een Cloudopslagdienst af te nemen welke heet: Data Opslag Nederland.
Het opslaan van je data in de Cloud is bij deze nog nooit zo leuk, handig en betaalbaar geweest. 
Je hebt al een account van maar liefst 1TB voor maar € 14,95 per maand.

Vrij recent is er in samenwerking met hét ondernemersbelang een mooi artikel verschenen over onze AVG Proof Cloudoplossingen. Speciaal voor jou :} 

LastPass 

Dankzij de moderne technieken die zich bevinden in de Cloud is het nu ook mogelijk om overal en altijd je wachtwoorden bij de hand te hebben.
En nee, niet in een schriftje ook niet in Excel, zelfs niet op je computer.
Via LastPass heb jij gewoon veilig en slim al je wachtwoorden bij de hand op elk apparaat! Dus op je tablet, pc, laptop en PC via één simpele app en een plug-in in Chrome ben jij altijd verzekerd van een efficiënte en volstrekt beschermde wachtwoordenomgeving.
Al voor maar € 5,00 per maand heb jij een volledig abonnement via ons van LastPass!
Geen zin meer om honderd wachtwoorden te onthouden of er continue eentje te moeten verzinnen? Dan is deze oplossing van harte aan te raden ;}


De All-in Cloudwerkplek

Eén totaalpakket, altijd en overal je online werkplek bij de hand.
Dat is de All-in Cloudwerkplek! Ideaal voor bedrijven met meer dan tien werkplekken, deze dienst hebben we speciaal voor jou op de markt gezet voor de ondernemer die wil moderniseren en ook het personeel mee wil nemen in de toekomst! 

Tevens is het een vooruitgang voor je business, is het niet ideaal om gewoon overal en altijd op welk apparaat dan ook te kunnen werken? 
En daarnaast: álles staat gewoon veilig opgeslagen in de Cloud, noem het de KemkerCloud ;} 

Zie de video hieronder: 

Met de Online werkplek heb jij altijd en overal jouw werkplek bij de hand!

Interessant verhaal?

Meer weten over ICT, neem gerust contact met ons op.

© Kemker ICT Groep   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring   |   Wijzig uw cookievoorkeuren   |   Algemene voorwaarden   |   Hulp op afstand   |   ICT vacatures